eskisiyle yenisiyle bu da benim evim...

losefar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
1.700
2.311
158
Kayseri
$DSC06976.webp

$DSC06949.webp

$DSC06950.webp

$DSC06951.webp

$DSC06952.webp

$DSC06953.webp

$DSC06954.webp

$DSC06955.webp

$DSC06957.webp

$DSC06958.webp

$DSC06959.webp

$DSC06960.webp

$DSC06962.webp

$DSC06965.webp

$DSC06948.webp

$DSC06947.webp

$DSC06946.webp

$DSC06975.webp

$DSC06974.webp

$DSC06973.webp

$DSC06970.webp

$DSC06972.webp

$DSC06969.webp

$DSC06963.webp

$DSC06968.webp

$DSC06967.webp

$DSC06964.webp

$DSC06966.webp

$DSC06944.webp

$DSC06945.webp

$DSC06977.webp

evime hoş geldiniz kızlar. yorumlarınızı bekliyorum

ohh ferah ferah
güzel günlerde oturun ALlah ağzınızın tadını hiç bozmasın

perdelere bayıldım herşey ayrı bi güzel olmuş sağlıkla mutlulukla oturun inşallah :16:

Geniş ve ferah bir eviniz var güle güle oturun (: bende en çok perdelere bayıldım çok şık durmuşlar..

güle güle otur canım evin çok ferah en çok mutfağını beğendim camın önünde masa ve tezgahının olması çok güzel ,bir köşende tamamen dolap herşeyini toplar orası balkonunu da çekseydin keşke oturma odanda koltuk takımını ve halını çok sevmedim benim düşüncem tabi kızmadın umarım sen severek kullanıyosundur. oğlunun odasıda çok güzel sade karmaşa yok, girişteki portmanto çok güzel yapılmış kapı arkan askı ile değerlendirilmiş

ben de mutfaga bayıldımm :16: cok derli toplu sade güzel bi mutfak :16: ağız tadıyla güle güle oturun

güle güle otur canım evin çok ferah en çok mutfağını beğendim camın önünde masa ve tezgahının olması çok güzel ,bir köşende tamamen dolap herşeyini toplar orası balkonunu da çekseydin keşke oturma odanda koltuk takımını ve halını çok sevmedim benim düşüncem tabi kızmadın umarım sen severek kullanıyosundur. oğlunun odasıda çok güzel sade karmaşa yok, girişteki portmanto çok güzel yapılmış kapı arkan askı ile değerlendirilmiş

Sağol canım yorumlarınız benim için çok değerli, oturma odası beni değiştir diyor da bakalım ne zaman, ben de çoğu arkadaş gibi ev kredisi ödüyorum....zamanı gelince onu da değiştiririm inş.

mutfak masa ve sandalyen cok güzel evin de güzel bir ev sadece kahve koltuklardan ve masa takımından kahve yatak odasından bana gına geldi nedense benimkiler de aynı niye koyu almışsam zamanında içimi karartıyor nerde görsem neyse canım sağlıkla huzurla otur oğlunun avizesi de gözümden kaçmadı çok şirin..

Mutfaginin ve yatak odanin zebra perdelerini cok begendim.
Güle güle oturman dilegi ile

öncelikle huzurlu ve mutlu şekilde oturun evinizde eviniz çok güzel kocaman ferah eşyalarınız falan da çok güzel evinizde öyle ıvır zıvır yok insanların gözlerini yoracak dağınıklık kalabalık yok ben herşeyi çok beğendim sadece şu yatak odasında zebra stor perde yerine normal perde olsa daha şık dururdu bence tabikide ama olsun yine de içinize şüphe düşürmek istemem herşey çok güzel evinizde sevgiler :)

mutfak masa ve sandalyen cok güzel evin de güzel bir ev sadece kahve koltuklardan ve masa takımından kahve yatak odasından bana gına geldi nedense benimkiler de aynı niye koyu almışsam zamanında içimi karartıyor nerde görsem neyse canım sağlıkla huzurla otur oğlunun avizesi de gözümden kaçmadı çok şirin..

Mutfak sandalyemi beğenmene sevindim, uzun bir arama döneminden sonra bulmuştum , kahvelere gelince ben beş yıllık evliyim sanki o zaman bunlar modaydı diye hatırılıyorum , ben de hoşlnmıyorum ama bir müddet daha görmeye devam:)

öncelikle huzurlu ve mutlu şekilde oturun evinizde eviniz çok güzel kocaman ferah eşyalarınız falan da çok güzel evinizde öyle ıvır zıvır yok insanların gözlerini yoracak dağınıklık kalabalık yok ben herşeyi çok beğendim sadece şu yatak odasında zebra stor perde yerine normal perde olsa daha şık dururdu bence tabikide ama olsun yine de içinize şüphe düşürmek istemem herşey çok güzel evinizde sevgiler :)

Yorumun için teşekkür ederim , sadelikten hoşlandığım gözünüzden kaçmamış, yatak odamda normal perde vardı kalorifer olduğu için toparlamak gerekiyordu bir de bir arkadaşımda görmüştüm yatak odası zebraydı çok hoşuma gitmişti, ben de yaptırıverdim.Acaba iki yanına kalın fon değilde ip fonlardan yaptırsam şık durur mu?

Back
X