Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ferah ferah
güzel günlerde oturun ALlah ağzınızın tadını hiç bozmasın
güle güle otur canım evin çok ferah en çok mutfağını beğendim camın önünde masa ve tezgahının olması çok güzel ,bir köşende tamamen dolap herşeyini toplar orası balkonunu da çekseydin keşke oturma odanda koltuk takımını ve halını çok sevmedim benim düşüncem tabi kızmadın umarım sen severek kullanıyosundur. oğlunun odasıda çok güzel sade karmaşa yok, girişteki portmanto çok güzel yapılmış kapı arkan askı ile değerlendirilmiş
ben de mutfaga bayıldımmcok derli toplu sade güzel bi mutfak
ağız tadıyla güle güle oturun
mutfak masa ve sandalyen cok güzel evin de güzel bir ev sadece kahve koltuklardan ve masa takımından kahve yatak odasından bana gına geldi nedense benimkiler de aynı niye koyu almışsam zamanında içimi karartıyor nerde görsem neyse canım sağlıkla huzurla otur oğlunun avizesi de gözümden kaçmadı çok şirin..
öncelikle huzurlu ve mutlu şekilde oturun evinizde eviniz çok güzel kocaman ferah eşyalarınız falan da çok güzel evinizde öyle ıvır zıvır yok insanların gözlerini yoracak dağınıklık kalabalık yok ben herşeyi çok beğendim sadece şu yatak odasında zebra stor perde yerine normal perde olsa daha şık dururdu bence tabikide ama olsun yine de içinize şüphe düşürmek istemem herşey çok güzel evinizde sevgiler :)