Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskişehir belediyesi ya da adliyesinin bulunduğu çevrede oturulacak yerler neresi , ev fiyatları vs anlatan olursa çok mutlu olurum, hiç gitmeyen ancak orada yaşayacak olan biri olarak yardım eder misiniz.
melish83 mesaj sayım yeterli değilmiş atamadım mesaj bu akşama kadar doldurum ama mesaj sayımı bu akşam görüşmek ümidiyle
eskişehir belediyesi ya da adliyesinin bulunduğu çevrede oturulacak yerler neresi , ev fiyatları vs anlatan olursa çok mutlu olurum, hiç gitmeyen ancak orada yaşayacak olan biri olarak yardım eder misiniz.
slm senin adına sevindim eskişehir yaşamak için ideal bi şehir hem ucuz hem de şirin ben eskişehirliyim gökmeydanda kayınvalidemler oturuo adliyenin oralarda sana tavsiye edebileceğim evler alanönü mevkinde apartmanlar var yeni bina hemde merkezi ziya paşa taraflarına da bakabilirsin atama için mi gittin eskişehire?
ya canım yazamadım bi türlü ev bakmaya geldiğiniz zaman görüşelim ben yardımcı olacağım tanıdık emlakçılar falanda var eskişehirin en uzak yerinde otursan bilen adliyeye gitmen en çok çok yarım saat sürer o yüzden yakın olsun diye kısıtlanmna gerek yok