• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'imin güzel hanımları buluşalımmı

:lepi: :sm_cool: kıslaaaaaaaarrrrrrrrr biz buluştuk, çok güzel bir gündü, resimleri musran eklicek, gelmeyenlere sefamız olsun.Ayrıca bişi sölimmiiiiiii hanımlar çok güzel, çocukları çok şekerdi, darısı yeni buluşma ve arkadaşlaraaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

kızlaar merhabahihoyyytkaydirigubbakcemile4

biz çok güzel bir gün geçirdik:lepi::içelim: gelen gelmeyen herkesten Allah razı olsun:Saruboceq:

resimleri ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz:jeyyar:

...............................................

Son düzenleme:
......................................................

Son düzenleme:
resimler talep üzerine silinmiştir arkadaşlar

bizim için güzel yorumlarda ve dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

sevgiyle kalın

Son düzenleme:
bu keyifli güzel günü bizlerle paylaşan iki arkadaş daha vardı satürnün yakınları ,onlara da çok teşekkür ediyorum ayrıca...onlarında katılımıyla harika bir gün geçirdik..:sm_cool:

aslında bu güne ait bir çok resim var buraya eklemek için bunlar yeterlidir diye düşündüm
umarım beğenmişsinizdir..yerimseniben

hepinize çook teşekkür ediyorum vee sizleri çook seviyorum :asigim:canlaarr:1hug:

teşekkür ederim musrancım
fotolar harika çıkmış

çok hoş bir gündü arkadaşlar
biz zaten tanışıyoduk
yeni olarak pilot katıldı aramıza taaaaa inönüden kalktı geldi sağolsun
onuda sevimli kızınıda çok sevdik

musrancım ellerine sağlık kek yapmış patates salatası yapmış
seher yelim kısır yapmış
bizde simit haşhaşlı aldık gittik
hepsinide afiyetle yedik

kalabalık olmayacağımızı bildiğim için
komşumla kızkardeşimide götürdüm
onlarda ortamı ve arkadaşları sevdiler
siyah tişörtlü komşum,enkısa saçlı sarı bluzlu da kızkardeşim

yeni buluşmalara daha kalabalık oluruz inşallah

günaydın kızlar nasısınız güzel bir haftaya başlama dileğiyle akşam kkya giremedim sinir oldum :kızgın:dün cok güzel vakit gecirdikkaydirigubbakcemile2 kızımda cok memnun kalmışkaydirigubbakcemile4 inşallah en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere :lepi:nurcum cok iyi vakit gecirdik seninde olmanı isterdimŞeniz inşallah esese geldiğinde görüşürüz :dance::icecream:öptüüüm Şeniz

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için..

nurcuum sanada teşekkür ediyorum hakımızdaki yorumun için o senin güzelliğin canım

Çok güzel bir buluşma olmuş,hepiniz çok şekersiniz:asigim:
Allah dostluğunuzu daim etsin arkadaşlara.s.:nazar:

bidahaki sefere bende size katılmak isterim 1 yıldır eskişehirdeyim bende eskişehirli oldum sayılır artık

kadınlar kulübü nün güzel eskişehirli üyelerinim bulaşmasına çok özendim. yeni üyeyim eğer bir daha bulaşma gerçekleşirse sizin aranızda olmaktan sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. :dance: eskişehirli üye arkadaşım abba olması gerekior buralarda hala bana msj yazmadı :S hergün takip edeceğim. hoşçakalın güzel hanımlar :)

Back
X