• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'imin güzel hanımları buluşalımmı

Ben cumartesi gelcem, doktora eşim kontrole gelcek onunla gezmeye geleceğiz, .yer tamam bulurum orayi, günü saati kararlaştirdiniz mi?
kaydirigubbakcemile hihoyyyt

huhuhuuuuuuulülülülülülü hanımlar nirlerdesiniz kıııııııız bakın biz burda buluşma ayarlıyoz siz nerlerdesinizkaydirigubbakcemile muuuuusraaaaaan satüüüüürn alyazma ülllllfeeeeeet aylaaaaaa :roflol:hadin kızlaaaaaaar size uyarsa ben cumartesi günüde gelebilirim :icecream:nasip olursa yazılarınızı bekliyom :kahve::lepi:

satürn , seher yeli, pilotandaç ve ben yer ve tarih için okey diyenler(seheryelim sarı meleke haber verdin dimi)

cumarteside uygundur benim için pazar olsa daha iyi olur düşüncesindeyim kendi açımdan en azından oğlanı babasına bırakabilirim çünkü o beni hiç oturtmaz...ama cumarteside uyar...
yarın nasip olursa alyazma ve ülüfetede haber vereceğim kimse gelmezsede gelen arkadaşlarla hoş vakit geçireceğimizi umuyorum...

önemli olan da gönül birliğidir arzu eden buyursun gelsin yer kesindir tarih te cumaya kadar kesinleşsin arkadaşlar...cuma veya cumartesi gideceğimiz yere haber veririm..gerçi pek kalabalık değiliz haber vermeyede gerek kalmayabilir

gelecek olanlar bildirirler bundan sonrada gelin veya gelmeyin herhangi bir yorum yapmayacağım hepinizin canı saolsun

iyi akşamlar

Son düzenleme:
günaydın hanımlar iyi ve güzel mutlu bir gün gecirmenizi diliyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile4 pikniğe hazırlanıyonuzmu kaydirigubbakcemile2:icecream:baaaaaay :1hug:

selam seheryelim nasılsın...kaydirigubbakcemile5pilotcum pazar uyuyorsa senin içinde
pazar günü olsun kızlar....hihoyyyt

yapacaklarımızı paylaşsakmı diyorum tatlı tuzlu salata şeklinde...
hepimiz aynı şeyleri yapıpta ihtiyaç fazlası üretmeyelim ne dersiniz...herkes talebini bildirsin ben kek ,tatlı vs...ve mercimek köftesi yapabilirim cokacimcoook

yada siz uğraşmayın birde taşıması var ben yapar hazırlarım hepsini..yerimseniben

selam seheryelim nasılsın...kaydirigubbakcemile5pilotcum pazar uyuyorsa senin içinde
pazar günü olsun kızlar....hihoyyyt

yapacaklarımızı paylaşsakmı diyorum tatlı tuzlu salata şeklinde...
hepimiz aynı şeyleri yapıpta ihtiyaç fazlası üretmeyelim ne dersiniz...herkes talebini bildirsin ben kek ,tatlı vs...ve mercimek köftesi yapabilirim cokacimcoook

yada siz uğraşmayın birde taşıması var ben yapar hazırlarım hepsini..yerimseniben

CANIMSIN YAAAAAAAA,BEN SÖZ VERMİYİM AMA YAPMAYA ÇALIŞIRIM KURABİYE TÜRÜ, MALUM İNÖNÜ'DEN GELİCEM VE BİRDE 3 YAŞINDA KIZIM VAR.YAPARIZ BİŞİLER MAKSAT MUHABBETTTTTTT Şeniz

piotcum sen uzun yoldan geleceksin :)) önemli olan gelmen sıkma canını hiçbirşey yapmasanda olur..

kıııııııızlaaaaaaaaarhihoyyyt hadi buluşuyooooooooruz hazırmısınııııııız esesliler hadiiiiiiiiiiin geeeeliiiiin :icecream:Şeniz:sm_cool:

kııızlaaaar nerdesiniz ben bugün kk ya giremedim :1no2:ne yapıyosunuz nasıl yapcaksınız aslında ben rahatsızım senağlamaeğer yarında devam ederse gelemem :çok üzgünüm:öptüüüm

yaaaaaaaaa sinir oldum dünden beri giremedim siteye kaçta buluuşmaaaaaaaaa son durum nedirrrrrrrrrrr :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile5

kııızlaaaar nerdesiniz ben bugün kk ya giremedim :1no2:ne yapıyosunuz nasıl yapcaksınız aslında ben rahatsızım senağlamaeğer yarında devam ederse gelemem :çok üzgünüm:öptüüüm

mıııııııızıııııııkçııııııııııııııııı kötükedihüso lülülülülülü laelaelaelaelae

kızlar bugün kimse girememiş siteye anlaşılan
musran da sinir olmuş beni cepten aradı
kimse gelmicek diye morali bozuluyo

TARİH:17 ağustos 2008 pazar
YER:sigorta hast nin altındaki tiyatrolu park
SAAT:13:30 (bir buçuk)
BULUŞMA YERİ:sigorta hastnin önü
buyrun bekleriz

seher mızıkçılık yapma
zaten başka kimse yok
ülüyle alyazma da gelmiyo

bu arada herkesin kandili mübarek olsun
hepinizin duaları kabul olsun
iyi geceler
yarın görüşmek üzere

:lepi:
kıslar hadi kalkın hiç sesiniz çıkmıyo, hadi buluşmaya gelin, herkes iller arası buluşuyo, biz il içinde buluşamıyoruz hadi bakalım herkes gelsin bidaha buluşma olsun diye çok bakarsınız hadi hazırlanın ve gelin
:oklava: kaydirigubbakcemile5

merhaba esesin güzel hanımları geliyomusunuz hihoyyytbakın ben hasta hasta gelmeye calışacamkafamçokkarıştı inşallah hadi görüşürüz :hooray:

kızlaar selam ben giremedim 2 gündür nete
sinir oldum bugün buluşuyormuyuz
saati yeri satürncüm yazmış

kızlaar saat 2.5 olsunmu buluşamayacağız diye hiçbir şey yapmamıştım

nete de şimdi girebildim ancak

Back
X