• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'imin güzel hanımları buluşalımmı

musran

ACISADA ÖLDÜRMEZ
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
921
0
641
selam kızlar nasılsınız :1hug:

ramazan gelmeden, okul telaşı başlamadan, yaz bitmeden buluşalım diyorum ne dersinizyerimseniben

eskişehir topiğindeki katılımsızlıktan biraz umutsuz açtım bu konuyu ama öyle umuyorumki konu üzerine yoğunlaştıkça katılım olacaktır:Saruboceq:

haydi buluşalım kaynaşalım arkadaşlığımızı dostluk yönünde pekiştirelim:1hug:

bekliyorum katılımlarınızı :içelim:tarih ve yer konusunda da fikirlerinizi yazın lütfen ortak karar verelim

sevgiyle kalın

musrancım sana bir ipucu
en kolayı bir yer tarih belirleyip katılımları ve yorumları beklemek
belirsiz olunca kimse bir yorum yapmıyo
mesela birdahaki haftasonu
ve bu sefer şöyle kalabalık cafcaflı biyer olsa ne dersin
bide sigara içilsin mümkünse
onu bulmakta sana kalsın hadi
karışmayım diyom duramıyom ruhumda var napiiiiim
sakın alınma olurmu
ben üniversiteye işe gircek gibiyim
hafta sonu onçün dedim
görüşürüz canım benim

belki diğerlerini henüz tanımadığım içindir ama
sen,ülfet,alyazma,seherim ve sarı melek yeriniz ayrı benim için
öpüyoruuuuum

canımcım yerim ben senin o güzel ruhunu

karışcaksın tabi ne demek .. sen bu konuda daha tecrübelisin..bencede hafta sonu sigara içip rahat edebileceğimiz bir yer olsun..

şimdi herkesin yer tercihini bilemediğim için şimdilik bir öneri yapmak istemiyorum tarih olarak bu hafta sonu çokmu erken yada bir dahaki hafta sonu ne dersiniz

satürncüm bu arada işin hayırlı olsun hayırlı bereketli kazançlar

bende düşünüyorum artık bir işe girmeyi

şartlar zor olmuyor artık böyle koca eline bakmak

sağol canım ya
sen daha gençsin benden daha iyi bir iş bulursun eminim
bizi artık ancak çay temizlik işlerine alıyolar
ama ben hiç gocunmam
iş olsun para getirsin de tabiki düzgün bir yer olması önemli

buhafta sonu öbür hafta sonu fark etmez çok ramazana sıkışmasın da
şimdi bu gacılar onu da bahane ederler
ramazan hazırlığı falan fıstık diye
onuda hiç anlamamışımdır ya
ramazana giriyosak kıtlığa girmiyoruz ya
allaha şükür şimdi eskisi gibi değil herşey her zaman bol parası olana tabiii
allah kimseyi açlıkla yoklukla terbiye etmesin

valla esparkın üst katı hoş biyer ama
son yasaklardan sonra hiç gitmedim
sanırım artık sigara içilmiyo
açık çay bahçesi gibi biyer olması lazım
neyse biraz daha düşünelim bakalım
görüşürüz

günaydın musrancım topiğin hayırlı olsun bak şimdiden 5 kişi olduk sanıyorum kalabalık olcaz gibi geliyor haydi kızlar toplanıyoruz yaz bitmeden ramazandan önce hadi herkes geliyor öptüüüüm

sağolun kızlar
yer için fikrim geldi :))
sağlık müdürlüğünün bahçesi olabilirmi
biraz klasik gelebilir ama aile için uygun biryer hem havadar havadar

benim apt nın önünde de var çay bahçesi havuzlu falan çocuklar için oyun parkı...ssk hastanesinin altında buda bir alternatif:)))
iyi bir alternatif bana yakın ya o bakımdan :)))hem pastalar böreklerde yaparım ben size :)))

seheryelim nurcum öpüyorum sizleri..

Son düzenleme:
sağol canım ya
sen daha gençsin benden daha iyi bir iş bulursun eminim
bizi artık ancak çay temizlik işlerine alıyolar
ama ben hiç gocunmam
iş olsun para getirsin de tabiki düzgün bir yer olması önemli

satürnüm dediğin gibi düzgün bir yer olduktan sonra işin mahiyeti biraz geri planda kalıyor aslında

düzgün bir yerde düzgün çalıştıktan sonrada gocunulacak hiçbir durum olamaz
şükretmeliyiz değilmi çalışabilecek sağlığı kendimizde bulduğumuza
benim içinde çay temizlik işi hiç farketmez hem 30 oldum bacım bende almazlar benide öyle her yere :))

eskişehir netten baktım güzel seçenekler var saatleride uygun olabilen ....eğer üni.kesin değilse sende bak istersen

sağolun kızlar
yer için fikrim geldi :))
sağlık müdürlüğünün bahçesi olabilirmi
biraz klasik gelebilir ama aile için uygun biryer hem havadar havadar

benim apt nın önünde de var çay bahçesi havuzlu falan çocuklar için oyun parkı...ssk hastanesinin altında buda bir alternatif:)))
iyi bir alternatif bana yakın ya o bakımdan :)))hem pastalar böreklerde yaparım ben size :)))

seheryelim nurcum öpüyorum sizleri..

kız sen ssk nın yanına mı taşındın
benim eski mahallem orası
hem çocukluk hem gelinlik
bende o parka inen koca merdivenin tam karşısına gelen binada oturdum 9 yıl
annemlerin evide tepebaşı postnsnin yanında
o parkta ne güzel günlerimiz geçti bizim komşularla

sağlığın çay bahçesi fena değil hemde en merkezde herkese eşit uzaklıkta
ulaşımı herkese kolay bence olabilir

öptüüüümmmmmmm

iyi akşamlar hanımlar musrancım topiğin hayırlı olur umarım
valla biliyosun geçen sefer gelmek için can atmıştım ama olmadı bu sefer son güne kadar bişey demicem gün saat yer bi belli olsun o gün kısmet olursa gelirim
yani anlıcanız bu sefer çok zıplamıcam geliyorum diye

aylacım saol canım hayırlısı olsun bakalım ama sen yinede belirt gelip gelmiyeceğini verdiğimiz tarihler senin içinde uygunmu

bak bu sefer bende çok zıpladım ama kısmet belki ben gelemem..

yani şimdilik burada paylaşalım fikirlerimizi herkesin uygun olduğu gün ve saatte yaparız buluşmayı

kız sen ssk nın yanına mı taşındın
benim eski mahallem orası
hem çocukluk hem gelinlik
bende o parka inen koca merdivenin tam karşısına gelen binada oturdum 9 yıl
annemlerin evide tepebaşı postnsnin yanında
o parkta ne güzel günlerimiz geçti bizim komşularla

sağlığın çay bahçesi fena değil hemde en merkezde herkese eşit uzaklıkta
ulaşımı herkese kolay bence olabilir

öptüüüümmmmmmm

kaydirigubbakcemile5satürnüm ben sana buluşmada da demiştim sen bana heeeç yabancı gelmoon diyee

uluönder benimde büyüdüğüm mahalle eşimde bende burada büyüdük vazgeçemiyoruz döndük dolaştık yine özümüze döndükkaydirigubbakcemile3

çok seviyorum ben bu mahalleyi.. :asigim:biliyormusun bilmiyorum ama bahsettiğim park şimdi çok güzel oldu..

ben çok ciddiyim bu bizim çay bahçesi konusunda size yazarken belki öylesineydi ama daha sonra düşündüm iyi fikir gibi geldi bana..yaparız pastaları börekleri piknik havasında olur kimselerde rahatsız edemez olmazsa sahibiylede görüşürüm arkadaşlarla böyle bir düşüncemiz var uygun olurmu diye....ulaşımın da sorun olacağını sanmıyorum çarşıya giderkende hemen hepimiz vasıta kullanacağız burayada her mahalleden otobüs geliyor çok kısa sürede....güzel olur bence bilmem siz ne düşünürsünüzyerimseniben

:lepi: :teytey:Kislar bende gelmek istiyorum . Geçen sefer heveslendim olmadi, ben ilçEdeyim, bu hafta sonu eskişehir'e gelcem, bu hafta sonu olursa gelirim tabi tarih belirlenirse daha iyi olur.haller gençlik merkeZi, espark, carfour da olur buluşma yerihihoyyyt kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar benim icin heryer uygundur gelebilirim sağlık müdürlünün orada olabilir park dahada iyi olbilir yani piknik hihoyyytgibi güzel olur tarihde fark etmez 23 ü olabilir ben heryere gelirim :sm_cool::roflol:nasip olursa öptüm :icecream:

kıslar biraz ısrarcı gibi oldum farkındayım az önce size bahsettiğim çay bahçesinden geldim

hatta sahibiylede görüştüm biz arkadaşlarla pasta börek yapıp burada vakit geçirmek istiyoruz uygun olurmu dedim tabi olur siz gelmeden bir gün önce haber verin ben size istediğiniz masayı ayarlarım hazırladıklarınız içinde ayrı masa ayarlarım dedi... ama içeçeklerinizi bizden içersiniz dedi yaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol:

bana kalırsa gerçekten çocuklarıyla gelecekler içinde uygun rahat edebileceğimiz bir yer
mekan olarakta güzel
ssk haztanesinin yanında anfi diye adlandırılan küçük konser alanında ,köprülü havuzunda ördeklerin yüzdüğü şehir merkezinin kalabalığından uzak ama merkeze uzak olmayan yeşillikler içinde bir yer:jeyyar:

isterseniz yarın resimlerinide çekip gösterebilirim size

pilot cumda bu hafta sonu burdaymış olumlu bakanlar bu hafta sonu için onay versin lütfen

bilmezmiyim musrancım
daha geçenlerde gittim oturmadım amaiçinden geçtim
oranın taşındığımıdaki ilk halini düşününce
şu anda süper bi yer oldu.
helal olsun tepebaşı belediyesine
mahallemden vazgeçmek bana da çok zor gelmişti
hele de oranın ferah havası vede yerleşim şeklinden sonra
sakarya caddesinin sıkışık düzenine geçmek çok boğucuydu
ama insan herşeye alışıyor
şimdi burayıda seviyorum
evim deyip benimsersen birde komşularımın iyiliği olunca

neyse fazla uzatmayayım

bu hafta sonuna ve parkta pikniğe ben varım
allahtan bi iş çıkmazsa seve seve gelirim
arkadaşları da hastanenin önünde karşılarız
herkes bişeyler yapar getirir
çaylar kolalar da ordan olur

görüşürüüüüüüüzzzzzz

musrancım özel msj kapalı senin,bu hafta sonu olursa geç- meç gelcem yanınıza ama özelden tel no alcaktım, nasıl yapalım? kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınız .....

satürncüm benim içinde bu hafta sonu ve ssk nın çay bahçesi okeydir..

bakalım diğer kızlar ne diyecek...

alyazma ve ülüfetin profillerine mesaj bıraktım ama bakarlarmı bilmiyorum..alyzmanın nosu var bende ararım olmazsa

hadi kızlar ne diyorsunuz tamammıdır yer ve gün çok ta uzatmayalım bence

öptüm sevgiler hepinize

musrancım özel msj kapalı senin,bu hafta sonu olursa geç- meç gelcem yanınıza ama özelden tel no alcaktım, nasıl yapalım? kaydirigubbakcemile5

pilotcum kapalı değil aslında ben özel mesaj alabiliyorum yinede bir kontrol edeyim yada ben sana yazayım

bu arada sen burdasın tekrar gelgit olmasın diye bu hafta sonu düşündük ama sıkştırmayım dersen kızlarda tam net kararını vermesi için haftaya erteleyelim..

ya gelmeyi düşünen arkadaşlarım canlarım yazın birşeyler

merhaba arkadaşlarım bugün anca geldim:1closedeyes: biraz kışlık hazırladım cokacimcoookbir aksilik olmazsa bu hafta ve ssk parkı benim icin uygundurkaydirigubbakcemile2 ama yanılmıyorsam buluşma konusu olalı arkadaşların coğu kafamçokkarıştıuğramıyokaydirigubbakcemile diye düşünüyorum herkes kendisi bilir hihoyyyt:lepi: görüşürüüüüüüüüüzzz

Back
X