merhaba arkadaşlar,ben eskişehire taşındım iki çocuk sahibiyim vajinada haliyle genişleme hissediyorum bunu eşim de ben sorunca dile getirmişti zaten,eskişehirde bu ameliyatı olup memnun kalan varmı ve hangi doktora olduğunuzu söylerseniz ben de olmak istiyorum artık
Benim de 2 çocuğum var normal doğum...2.doğumdan sonra ben de kendi doktoruma sormuştum çok gevşek olduğunu düşünüyordum..Ki kendisi Türkiye'nin en iyi ve bilinen jinekologlarındandır.Bana kesinlikle tavsiye etmemişti ve kısa zaman sonra eski haline dönecektir zaten demişti...maalesef yapısı öyle...
Aslında meme ameliyatı ile ilgili bilgi arıyordum ama başlığınızı görünce yazmak istedim belki bir faydam olur diye...
Bana doğumdan sonra kegel diye bir egzersiz ve doğumdan toparlanması için kalça egzersizleri önermişti.
sabrettim yaptım aylarca..
Bir ay içinde farkı göreceksiniz.Üşenmeyin yapın ama her aklınıza geldiğinde yapın...Tuvalette çişinizi yaparken tutun ....işte hissettiğiniz o kasları gün içinde sıkacaksınız...sayın 5 e kadar bırakın...arabada trende otururken yemek yaparken...anlatabiliyor muyum canım...
Sonuç:vajina kasları büyüyor dolayısı ile alan daralıyor...eşim çok memnun dolayısı ile bende...Lütfen deneyin siz de...
merhaba arkadaşlar,ben eskişehire taşındım iki çocuk sahibiyim vajinada haliyle genişleme hissediyorum bunu eşim de ben sorunca dile getirmişti zaten,eskişehirde bu ameliyatı olup memnun kalan varmı ve hangi doktora olduğunuzu söylerseniz ben de olmak istiyorum artık