- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
Eskişehir de rahim filmi çekilen yerler ve fiyatlarını yazarmısınız kızlar iki hastaneye sordum gercekten çok uçuk fiyatlar daha uygun cekinebilecegim bir yer varmı eskisehirde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette çektirebilursiniz üniversite hastanelerinde. İşlem acimiyo burda yazılanlara aldirmayinEskişehir de rahim filmi çekilen yerler ve fiyatlarını yazarmısınız kızlar iki hastaneye sordum gercekten çok uçuk fiyatlar daha uygun cekinebilecegim bir yer varmı eskisehirde
Siz nereye cektirdiniz acaba tıp fakültesine randevu aldim ama doktora ne desem ceker direk rahim filmi istiyorummu diyecegimDevlette çektirebilursiniz üniversite hastanelerinde. İşlem acimiyo burda yazılanlara aldirmayin
Gizo regl mı oldun canımSiz nereye cektirdiniz acaba tıp fakültesine randevu aldim ama doktora ne desem ceker direk rahim filmi istiyorummu diyecegim
Olmadım canim daha ama bugün beta ya baktirdım yok bebis falan olurum yani bekliyorum gelmesiniGizo regl mı oldun canım
üzülme lütfen vardır herseyde bi hayır kuzum hsg çektireceksin galiba inşallah sonuçların temiz çıkarOlmadım canim daha ama bugün beta ya baktirdım yok bebis falan olurum yani bekliyorum gelmesini
Covit testim pozitif hala karantinam uzarsa oda kalicak büyük ihtimal valla bilemedimüzülme lütfen vardır herseyde bi hayır kuzum hsg çektireceksin galiba inşallah sonuçların temiz çıkar
Ben adana da çektirdim.Siz nereye cektirdiniz acaba tıp fakültesine randevu aldim ama doktora ne desem ceker direk rahim filmi istiyorummu diyecegim
Özel ümit ne kadar istedi sordunuz mu acabaEskişehir de rahim filmi çekilen yerler ve fiyatlarını yazarmısınız kızlar iki hastaneye sordum gercekten çok uçuk fiyatlar daha uygun cekinebilecegim bir yer varmı eskisehirde
Aneztezili 1850Özel ümit ne kadar istedi sordunuz mu acaba
Off çok yüksek cidden fiyatlar. Ben normalde ümitte muayene oluyorum ama film çektirmeyi düşünüyordumAneztezili 1850
Gürlife sadece 1500 dedi gelirseniz konusuruz diger ucretleri dedi
Anadolu telefonda fiyat vermedi acibadem 2100 ses bide muayene ucreti vericeksiniz 280 tl biseyler dedi
Sehir hastaneeinde halledemezsem umite gificem sanirim canim
Valla bende baya kara kara dusunuyorum suan napsam diye fiyatlar cok fena pazartesi sehir hastanesine gidicem bilmiyorumki ordada cekiliyormu bende normalde umitte tedavi oluyordum dilek ulusoya senin doktorun kim canim memnunmusunOff çok yüksek cidden fiyatlar. Ben normalde ümitte muayene oluyorum ama film çektirmeyi düşünüyordum
Bende dilek ulusoya gidiyordum sonra bir düşük yaşadım canım sonraki süreçte gitmedim ona şimdi sabahattin akyıla gidiyorum memnunum. Klomen tedavisi gördüm ve çatlama iğnesi ama olmadı tekrar ne yazıkki senin ne durumunValla bende baya kara kara dusunuyorum suan napsam diye fiyatlar cok fena pazartesi sehir hastanesine gidicem bilmiyorumki ordada cekiliyormu bende normalde umitte tedavi oluyordum dilek ulusoya senin doktorun kim canim memnunmusun
Dilek ulusoya gidiyorum bende canim doktorum cok iyi cok memnunum sen neden degistirdin ki acaba ben cok seviyorum bizde iki ay femara denedik bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gine sonuc alamadik birde üstüne corona olduk esimle beraber bu ay korunacagiz o yuzden bende dedimki bu ay madem bos gececek bali hsg cekineyim vaktim bosa gitmesin onunda fiyatlar uçmuş malesef napcagimi tam bilemiyorum suan bende durumlar bu sekilde düsük yasadigin ay ne tedavisi olmustun klomenmi kullanmistin canim cok gecmis olsun bu aradaBende dilek ulusoya gidiyordum sonra bir düşük yaşadım canım sonraki süreçte gitmedim ona şimdi sabahattin akyıla gidiyorum memnunum. Klomen tedavisi gördüm ve çatlama iğnesi ama olmadı tekrar ne yazıkki senin ne durumun
Canım psikolojik olarak hastanenin yanından bile geçemedim aklıma geldi hep aslında memnundum çok seviyordum da işte gidemedim bir daha kaldı sonra. Şehir hastanesine sorarsan filmi banada haber verir misin? Ücretsiz yaptırma imkanı varken para vermek istemiyorum bende ama olmadı Mayıs’ta yaptırabilirim. Düşük olduğunda ilk denemede hamile kalmıştım canım. Sonrasında 5-6 ay hamile kalamayınca klomene başladıkDilek ulusoya gidiyorum bende canim doktorum cok iyi cok memnunum sen neden degistirdin ki acaba ben cok seviyorum bizde iki ay femara denedik bu ay femara ve catlatma ignesi oldum ama gine sonuc alamadik birde üstüne corona olduk esimle beraber bu ay korunacagiz o yuzden bende dedimki bu ay madem bos gececek bali hsg cekineyim vaktim bosa gitmesin onunda fiyatlar uçmuş malesef napcagimi tam bilemiyorum suan bende durumlar bu sekilde düsük yasadigin ay ne tedavisi olmustun klomenmi kullanmistin canim cok gecmis olsun bu arada
Dusukten sonra zaten bi 6 ay korunma oneriliyo diye biliyorum kuzum dusukten sonra biraz zor tutunuyo benim yengeminde bi seneden fazla oldu dusuk yapali hala olmadi bebegi zor cidden her türlüsü allah sabirlar versin pazarteei allahtan bisey karismazsa gidecegim kuzum rand vu verilmiyor ins sira numarasi alip muayene olabilirim yaparlar ilgilenirmi hic bi fikrim yok genelde umursamiyorlar devlet hastanelerini o yuzden hic sevmiyorum ama ayse yilmaz diye bi doktor var sansimi onda deneyecegim bu kez hayirlisi olsun kuzum bakalim haber veririmCanım psikolojik olarak hastanenin yanından bile geçemedim aklıma geldi hep aslında memnundum çok seviyordum da işte gidemedim bir daha kaldı sonra. Şehir hastanesine sorarsan filmi banada haber verir misin? Ücretsiz yaptırma imkanı varken para vermek istemiyorum bende ama olmadı Mayıs’ta yaptırabilirim. Düşük olduğunda ilk denemede hamile kalmıştım canım. Sonrasında 5-6 ay hamile kalamayınca klomene başladık
Evet canım vücut zaten kendini anca toparlıyor. Bende yunus emre devlet hastenesine merdan ali merdanoğluna randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım gerçekten çok ilgisiz oluyorlar. Onun infertilite bölümüymüş .Ama ayşe hanımı duydum memnundu duyduklarım.Dusukten sonra zaten bi 6 ay korunma oneriliyo diye biliyorum kuzum dusukten sonra biraz zor tutunuyo benim yengeminde bi seneden fazla oldu dusuk yapali hala olmadi bebegi zor cidden her türlüsü allah sabirlar versin pazarteei allahtan bisey karismazsa gidecegim kuzum rand vu verilmiyor ins sira numarasi alip muayene olabilirim yaparlar ilgilenirmi hic bi fikrim yok genelde umursamiyorlar devlet hastanelerini o yuzden hic sevmiyorum ama ayse yilmaz diye bi doktor var sansimi onda deneyecegim bu kez hayirlisi olsun kuzum bakalim haber veririm
İnfertilite bolumune nasil randevu aldin kuzumEvet canım vücut zaten kendini anca toparlıyor. Bende yunus emre devlet hastenesine merdan ali merdanoğluna randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım gerçekten çok ilgisiz oluyorlar. Onun infertilite bölümüymüş .Ama ayşe hanımı duydum memnundu duyduklarım.
Mhrsden alabildim direk bende şaşkınım ama bakıyorlar mı herkese acaba belli şartları var mıdır bilmiyorumİnfertilite bolumune nasil randevu aldin kuzum