• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de olanlar Allah rızası için bir bakar mısınız

umutbitmz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
3.694
2.756
248
30
Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım 15 gün oldu çocuğum yoğun bakımdan birçok ameliyatlar oldu ve Down sendromu var şu an Eskişehir'deyim Osman Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildim benim memleketim burası değil 8 saat uzakta Hiç bilmediğim bir yer ve Burada kendim kalmak zorundayım 4 yaşında bir oğlum daha var buralarda kaç gün kalacağım belli değil oğlum yavrum duramıyor bensiz buralarda apart-pansiyon gibi yerlere çok baktık ama bulamadık Oğlumu da yanıma almak istiyorum çünkü onsuz da duramıyorum dayanamıyorum artık anne olanlar anlar zaten sütüm falan hep kesildi benim sizden istediğim tek gözlü de olsa bir oda gibi bir yer arıyorum Allah rızası için varsa bildiğiniz ettiğiniz bir yer Yardımcı olursanız çok sevinirim parası çok olmamak şartıyla parasını vereceğim Ben buraları yabancı olduğum için hiçbir yer bilmiyorum

Eskişehir öğrenci kaynıyor apart, günlük kiralik daire bulamamaniz imkansiz gibi.
İnternette aratin bulursunuz. Geçmiş olsun

Memleketinizden 8 saat uzaklıkta ki yoğun bakıma neden sevk edildi ki ? Genelde yakından uzağa doğru yoğun bakım yeri bakılır keşke yakın bir yer olsaydı 😔 çok büyük geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle 🙏🏻🙏🏻

Gecen yıl günlük kiralık evler 50 tlden başlıyordu. Öğretmen evi dendiği gibi daha uygun Eskişehir'e yakınım ama orada yaşamıyorum malesef. Keşke yardımım olabilse. Allah yardımcınız olsun. Evladınıza çok gecmiş olsun 😞

Hastanede kalıyorsanız oğlunuzu da kabul ederler 50 tl olan özel odalar var hastanede 3 öğün hem size hem yanınızdakine yemek veriliyor. Tabi durumunuz hakkında bilgi sahibi değilim ama yanınızda kalması açısından oğlunuzun bu tavsiyede bulunayım dedim.

Durumun yoksa belediyeye gIt misafirhaneleri oluyo diye biliyorum.. tabi hastaneye yakin olması da şansına.. olsun sadece yol parasi ve hastane masrafı olur tabi bunlar da çoktur eminim.. esin nerde napiyo.. çok geçmiş olsun bu arada

Kimse cesaret edip de size evini açamaz ki bu devirde. Eskişehirde değilim ama olsam da ben yapamazdım, hiç tanımadığım bir insanı evime alamazdım. O yüzden bu seçeneği eleyin bence.

Eskişehir öğrenci şehri, muhakkak apart, eşyalı ev vs. bulunur. Hastane çalışanlarında yardım isteyin, onlar yönlendirirler sizi. Orada kalmak zorunda olan ilk hasta yakını siz değilsiniz.

Geçmiş olsun.

Arkadaşlar Eşin nerede diyenler olmuş ilk geldiğimizde birlikte geldik ama onu göndermek zorundaydım Çünkü çalışmak zorunda o çalışmadığı zaman parasından kesiyorlar kesildiği zaman da bizim için çok zor oluyor Ayrıca baktık Bir aylığına ya da 15 günlüğüne vermiyorlar ev falan eşyalı evlere baktık Ev sahipleri kontrat istiyorlar öyle çok parası yüksek olan yerlerde de bakamadım açıkçası Çünkü eşim asgari ücretle çalışıyor apartlarda da Yer bulamadık hep öğrenciye veriyorlar Hani öyle aklınızda Çevrenizde varsa birileri günlük ya da haftalık evler kiralayan söylerseniz çok mutlu olurum

Yok yanlış anlamayın kimsenin evinde kalmak için demedim doğru diyorsunuz Bu devirde kimse kimseye güvenemez Sonuçta hani benim amacım varsa Çevrenizde ev kiralayan günlük haftalık Belki birileri bilir diye konu açtım

İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum

Mevzu simdi bu mu? Mesaj atilan bolum bir derdim var..Konu sahibi zor durumda , istersen aklini kendine sakla.

İşte ben konusuncada kötü oluyorum. Esiniz asgari ucretle calisiyor. Ikinci cocugu yapiyorsunuz ki bu durumda insan bi cocuk bile yapmaz. Allah rizkini vermiyormus demek ki bir defa daha gorduk. Uzuldum cocuklara insan ailesini secemiyor bol sans diliyorum
Evladı hasta bir anneye yaptığınız şu yorum çok çirkin... Kadın dilenmemiş etrafınızda uygun ev kiralayan varsa 15 günlük filan yardımcı olsun demiş... O zaman fakir insanların hiç biri anne baba olmasın.... Ben asıl sevgisiz ve kötü yürekli insanların çocuklarına acırım... Para kazanılır ama ... neyse.

Evladı hasta bir anneye yaptığınız şu yorum çok çirkin... Kadın dilenmemiş etrafınızda uygun ev kiralayan varsa 15 günlük filan yardımcı olsun demiş... O zaman fakir insanların hiç biri anne baba olmasın.... Ben asıl sevgisiz ve kötü yürekli insanların çocuklarına acırım... Para kazanılır ama ... neyse.
Para kazanilmiyor iste gordugunuz uzere bos konusmayin lutfen. Down sendromlu cocuk bir suru ozel egitimi var ne yapacak nasil yapacak? Cocuklara aciyorum. Bu dunyaya gelen neredeyse butun cocuklara aciyorum. Etraf manyak ebeveynlerle dolu yazik

Back
X