Eskişehir'de okuyan bayanlar

nitroit

brokoli mi çikolata mı?
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
313
1
46
Ankara
Bu sene Eskişehir'de üniversite okumaya karar verdim.Söyleyin bakalım bayanlar Eskişehir nasıldır?Tavsiye edermisiniz ?

ben eskişehirde okuyorum canım.hiç aklımda fikrimde yokken orasını kazandım resmen öğrenci şehri 2 üniversiteden dolayı.kışı bayağı bi soğuk oldu bi de ben izmirin havasına alışkın olduğum için bana çok zor geçti kış.yiyecek giyecek imkanları olarak çok güzel hem ucuz hem de güzel şeyler öğrencilerin ayağına serilmiş resmen:) ben alışamam derken bi baktım hafiften özlemeye başlamışımm sende alışırsın bence kolayca.hangi üniversite ve hangi bölümde okuycaksın?

Bu sene Eskişehir'de üniversite okumaya karar verdim.Söyleyin bakalım bayanlar Eskişehir nasıldır?Tavsiye edermisiniz ?

eskişehir süper bi şehir kesinlikle tam bi öğrenci şehri..esnafı saygılı trafik yok geçim kolay ben çokseviyorum..orda okumadım ama ablam orda üniv okudu şimdide evlendi hala orda yaşıyolar..

yorumlarınız için teşekkür ederim :) Puanıma göre iki üniversiteden birini yazıcam ama bölümüm kesinlikle iktisat olacak
aylık ne kadar harcamam olur ortalama?

yorumlarınız için teşekkür ederim :) Puanıma göre iki üniversiteden birini yazıcam ama bölümüm kesinlikle iktisat olacak
aylık ne kadar harcamam olur ortalama?

ben de osmangazi de işletme okuyorumm tavsiye ederim osmangaziyi iibf olarak kpss yerleştirme oranı çok yüksek eğitimide çok iyi.aylık harcaman nerede kalıcağına bağlı. özel yurt mu devlet yurdu mu cemaat yada özel ev mi hangisini düşünüyosan ona göre değişicektir harcama miktarında.sen hangisini düşünüyorsun?

ilk sene evi düşünmüyorum.Özel yurt olucak büyük bi ihtimalle ama fiyatları çok yüksek diyorlar.Bu arada osmangazi de hazırlık var mı ?

ilk sene evi düşünmüyorum.Özel yurt olucak büyük bi ihtimalle ama fiyatları çok yüksek diyorlar.Bu arada osmangazi de hazırlık var mı ?

ben yurt fiyatlarını hiç bilmiyorum cnm o yüzden o konuda yarımcı olamıycam.hazırlık yok osmangazide malesef.fakat istersen okuyabiliyormuşsun ben bunu biraz gec duymuştum ondan fırsatı kaçırdım:2:

Eskişehir kesinlikle harika bir şehir.. ablam orda okudu şimdi nişanlı tekrar evlenip oraya gitcek ve gayette mutluu gerçekten tüm olanaklarıyla yaşanası bir şehir diyor..
geçen yıl apatta kaldı o 300 350 tl civarında 2 kişilik odalar.. eğer tek kişi kalırsan 400 falan olurmuş..
buarada osmangazide hazırlık yok sanırım, Anadolu'da da iktisat bölümünde isteğe bağlı galiba hazırlık sınıfları...
yardımcı olabilmişizdir inşallah şimdiden hayırlı olsunn

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Ben lise yıllarımı nasıl geçirdiğimi hatırlamıyorum bile bu yüzden güzel bir 5 sene geçirmek istiyorum hazırlıkta okuyacağım.

Umarım pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…