• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskişehirde lazere başladım

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
kızlar merhaba,sonunda bende lazer yaptırmaya basladım,reşadıye tıp merkezınde,bakalım sonuc nasıl olacak ılk seansımı yaptırdım,genıtal bolge acıdı bıraz,toplamda genıtal+tum bacak+kol altı 8 saenasına 2500tl peşin ödedım,aleksandtre CYNO SURE yazıyordu cihazın üzerinde gri renk idi cihaz,bilgisi olanlar yorum yapabılır mı sizce nasıl? yada orada yaptıran varmı baska

lazere başlayalı 2gün oldu suan kıllarım sert ve siyeh cıkıyor,neden acaba bılgısı olan var mı ,ne zaman dökulecek

ben de eylülden itibaren eskişehirde lazere başlamayı planlıyorum, konunu takip edicem gelişmeleri ara ara yazarsan çok sevinirim...

ben de eylülden itibaren eskişehirde lazere başlamayı planlıyorum, konunu takip edicem gelişmeleri ara ara yazarsan çok sevinirim...

peki canım yazarım,genital ve koltuk altı cıktı döküldü,ama bacaktaki kıllar cıkmadı :( batık halınde duruyor,ikinci seansı yazarım

ikinci seansı yaptırdım 1 ay oldu neredeyse,hala cıkmadılar,cok büyük temizlik gercekten,iyi ki başlamışım,bıkmıstım resmen her ay ağda yaptırmaktan,hem acısı yok denecek kadar az kızlar hepinize tavsiye ederim

canım ilerleme kaydetmene sevindim, ben de hastanede yaptırmayı düşünüyordum, eylülde reşadiye tıp merkeziyle görüşcem:16:

canım ilerleme kaydetmene sevindim, ben de hastanede yaptırmayı düşünüyordum, eylülde reşadiye tıp merkeziyle görüşcem:16:

evet canım cok iyi oldu özellikle şu yaz aylarında süper diyebilirim,8 paket almıştım,benım 2 seansta çok ama çok farketti,cıksada 3.ye gitsem diye bekliyorum inan:) tıp merkezi en güzeli...

Back