Eskişehir'de lazer epilasyon yaptıranlar yardım lütfen...

mother_es

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
8
0
1
38
Arkadaşlar merhaba,
Genital bölge için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. kendisi yada çevresinde yaptıran varsa tavsiye edebileceğiniz yerler ve güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Başlık açılmış ama güncel bi bilgiye rastlayamadım.

41 kişi bakmış bir kişide yazmamış ya hiç mi lazer epilasyon yaptıran yok eskişehir'de

Ben yaptırdım ama kaldı biraz. Ayrıca neredeyse 2 senemi yedi . Tüm vücut. Güzellik merkezleriyle konuş. ben parayı nakit vermiştim 1200 tl 10 seans+kontrol atışları gayet uygun ama benim tüylerimden kanaklı canım hep çok yandı.

Tesekkür ederim yanıtın için canım ben sadece genitalle başlamak istiyorum. Güzellik merkezlerine pek güvenemiyorum hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum

Merhaba ne yaptınız lazer için bir yer buldunuz mu? Ben de gitmeyi düşünüyorum bu aralar. Nereye gideceğimi bilmiyorum.

Merhaba madonun üst katında bir klinik var ismini hatırlayamadım cok temiz bir yer ayrıca hem diod hem Alex makinaları var. Kuzenim gidiyor ben de 1 kez gittim devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…