Eskişehirde labioplasti yaptıran var mı?

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
514
127
32
Merhabalar kızlar
Hudoplasti ile birlikte labioplasti işlemi yaptırmak istiyorum. Fiyatlar çok değişken olduğu için çok kararsızım. Çok uçuk ücret isteyen doktorlar bile var. . Eskisehire arkadaşıma gidecegim gitmisken yaptırırım dedim bu işlemi yapan uygun fiyatlı bi doktor arıyorum. Bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar
Hudoplasti ile birlikte labioplasti işlemi yaptırmak istiyorum. Fiyatlar çok değişken olduğu için çok kararsızım. Çok uçuk ücret isteyen doktorlar bile var. Başka şehire gidip ameliyat olmak zor diye düşünüyorum. Eskisehir içinde bu işlemi yapan uygun fiyatlı bi doktor arıyorum. Bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim.
Canim bende Eskisehir'de yaşıyorum ve bende araştırmasını yapıyordum aile hekimim Eskişehir'de bunu yapan iyi bir Dr.yok İstanbul,İzmir,Ankara düşünürsen tavsiye vereyim sakin burda olma pişman olursun dedi bana.

Canim bende Eskisehir'de yaşıyorum ve bende araştırmasını yapıyordum aile hekimim Eskişehir'de bunu yapan iyi bir Dr.yok İstanbul,İzmir,Ankara düşünürsen tavsiye vereyim sakin burda olma pişman olursun dedi bana.
Ben bi kac doktorla konuştum. Açıkçası baska sehirde olmak hem fiziksel olarak git gel falan hem maddi olarak zor geldi. Fiyatlar cok uçuk. Burada bi doktor uygun fiyat verdi. Kendi kliniği oldugu icin hastane ucreti gibi ekstra ucret olmayınca daha uygun fiyat söylüyorlar. Bilmiyorum şansımı denesem mi yoksa risk almayıp yüksek ücretlere razı mi olsam karar veremedim henüz :)

Ben bi kac doktorla konuştum. Açıkçası baska sehirde olmak hem fiziksel olarak git gel falan hem maddi olarak zor geldi. Fiyatlar cok uçuk. Burada bi doktor uygun fiyat verdi. Kendi kliniği oldugu icin hastane ucreti gibi ekstra ucret olmayınca daha uygun fiyat söylüyorlar. Bilmiyorum şansımı denesem mi yoksa risk almayıp yüksek ücretlere razı mi olsam karar veremedim henüz :)
Özelden paylaşırsan sevinirim bende arastirmadayim.Olup pişman olmak istemiyorum eksi taraflarını da çok araştırdım işler yolunda gitmezse geri dönüşü yok sağlık açısından olmak istiyorum güvenilir bir doktor bulursam.Sehir hastanesinde cüzi bir miktara yapıyorlarmış daha önce muayene olduğum doktorum ben yaparım demişti ama aile hekimim bu konuda isim yapmis ve çok başarılı ameliyatları olmuş biri olmalı eskisehirde hiç işim yapmış doktor yok bu konuda deyince sehir dışında olma durumu lnu zaten değerlendirmeye almadım kafamdan çıkarmıştım bu fikri açıkçası

X