Eskişehir'de kadın doktoru arıyorum yardım...

dejavu_one

canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.243
Puanlar
823
Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum. Şubat ayında Özel Doğuş'a Emine Etiz'e gittim reglim gecikince ve prolaktinim yüksek çıktı. İlaç kullanıyorum ama çok ilgisiz bir doktordu bana bir açıklama yapmadı. Beğenmedim açıkçası. Ben bu ilde bir başka doktora gitmek istiyorum. Hem tüm muayenelerim ve jinekolojik takiplerimle ilgilensin hemde hamile olduğumda takip etsin ayrıca doğumuma girsin istiyorum. Burada ikamet edenler lütfen tavsiyelerinizi yazın. Onvak hastanesine yakınım ayrıcs Anadolu Hastanesi burnumun dibi ama oraya giç gitmedim. Onvaka gittim başka sağlık sorunlarımda doktorlarından çok memnun kaldım. Jinekoloji uzmanları da iyi diyorlar ama aslında bayan olsunda istiyorum bilrmiyorum...

Benim doktorum Op. Dr. Dilek Güney.. ısmet ınönü durağının arkasında muayenehanesi.. Dilerseniz özelden numarasını verebilirim...

olabilir canım ya... ısmet ınönü durağı nerede oluyor. Ben vişnelikte oturuyorum. Buraya gelin geldim 1.5 senedir burdayım ama pek bilmiyorum cadde isimlerini. Hastane olarak nereye bağlı. Doğuma kadar herşeyle ilgileniyor mu. Gerçi ben hastane olarak istiyorum ama muayenehane de olur tabii.. Bilgi verirseniz sevinirim. numarasını da alayım. Şimdiden teşekkürler.

Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Hastanesi'ne bağlı...Tren garına giderken sağ tarafta kalıyor hastane... Zaten kime sorsanız gösterirler... Doğuma kadar ilgileniyor mu bilmiyorum ne yazık ki ama sekreteriyle konuşursunuz o da çok tatlı bir bayan çok yardımcı olur size.. Dilek Hanım çok ilgili sağolsun.. Muayeneden sonra bile irtibatı koparmıyor.. Dilediğiniz saatte arayabiliyorsunuz rahatsızlık falan dinlmiyor :) Özelinize adres ve telefonu gönderiyorum a.s.

benim doktorumRamazan Bayırlı.en son anadolu hastanesine geçmişti şimdi bilmiyorum.

kemal hüken i öneririm.çok ilgili bir doktor.devlet hastanesine bağlı.köprübaşında muayenesi var bir görüş istersen

Cornelia26, zübeyde hanımı biliyorum canım yakın bize zaten. özelden aldım canım sağolasın ilgin için. Bi gideyim bakalım ona da..

emcan01, evet duydum o ismi de ama Anadolu da mı duydum başka yerde mi bilmiyorum.

s_s_e_l_i_n. teşekkürler ama erkek pek istemiyorum aslında bu konularda erkek bayan yok ama sanırım muayenelere gittikçe kararlarımda netleşecektir. Sonuçta hemen hamilelik düşünmüyorum.

Peki Onvak hastanesinden bir doktora giden var mı selahattin beyi çok öneriyorlar mesela. Bende oranın diş ve üroloji doktorlarına gitmiştim çok memnun kaldım ne diyorsunuz?

benim doktorumda Ramazan Bayırlı anadolu hastanesinde. çok ilgili birisi yaklaşık 2 senedir gidiyorum hep güleryüzlü ve insana güven veriyor. valla kadın doğumda erkek doktor taraftarıyım daha ilgili oluyorlar. kadınlar azarlıyorlarmış. ama kadın olsun illaki dersen zübeyde hanımda mine hanım varmış onada iyi diyorlar.

balımnur, mine hanımı bende duydum ama devlet hastanesi de istemiyorum pek. Ne kadar da detaycıyım dimi:)) sadece sorun yaşamak istemediğimden yani. Anadolu hastanesi benim burnumun dibi çok çok yakın. evimin penceresinden bile görünüyor levhası. Yakın olması elbette avantaj. Bakalım şu emine hanıma ilaçlarım bitince gideyim kontrole bir kere daha deneyeyim hem de kafamdaki soruları sorayım yine tatmin olmazsam bir seçim yaparım artık. Zaten gittikçe insanın kafasında birisi oturur zamanla. Bu işlerde doktora güvenmek, güleryüzle karşılanmak ve iletişimde olmak çok önemli..

Sanırım çalıştığım yerdeki birkaç kişinin önerisiyla Doğuştaki Nezih beye gideceğim. Çok tavsiye ediyorlar çok iyi bir doktormuş. Ayrıca devlet hastanesinde başhekim yardımcısıymış bakalım inşallah hayırlısı olur.. Ancak haziranda gideceğim sınavlarım var. Raporlarımı da götüreceğim bakalım bu doktor ne diyecek. Of ya düşmüştür inşallah prolaktinim...

ınşallah düşmüştür dejavu one a.s

Onvak Hastanesi'nde de ürolog ısmet Nuhoğlu'na gidiyorum ben de.. o da inanılmaz ilgili bir doktor..

Cornelia26, ya bende onvak hastanesini çok beğeniyorum. Daha önce üroloji ve diş doktoruna gititm orada ikisinden de çok memnun kaldım ayrıca görevlilerde ilgili. Bende orada bir kadın doktoruna mı gitsem dedim ilk başta.Bir de bir tek kadın hastalıklarıyla ilgili değil hamile kaldığımda ve doğumda da tek doktorum olsun istiyorum. Ayrıca hastane ortamı daha iyi gibi geliyor bana özel muayanehaneye gitmektense bilemiyorum kararsızım..

Cornelia26, bir de Onvak üroloji de Erdinç bey var o da süper bir doktor.. çok gittim ve her defasında da çok güzel ilgilendi...

Teşekkür ederim dejavu.. Allah korusun da bir problemim olursa gider bir denerim Erdinç Bey'i a.s.

tamam canım Allah göstermesinde aklında olsun yani. memnun kalacağına eminim...

merhaba,
Ben de eskişehir de ikamet ediyorum 2 yıldır evlilik nedeniyle. malesef kadın hasalıkları ile ilgili çok sıkıntılı dönemler yaşadım. zaman zaman da yazdım burda. ilk olarak gittiğim ve çok memnun kaldığım doktorum onvak hastanesinde çalışan Tanser Şenses di. Ancak kendisi Urfa ya taşındığı için yeniden doktor arayışına girdim. Hikmet Hassa nın özel muayenehanesine gitmeye başladım. Ancak tüm tetkikleri yine dışardaki hastanelerde yaptırmam gerekti ve muayene ücreti çok yüksek olduğu için devam edemedim. Bu ay anadolu hastanesin de Ramazan Bayırlı ile tedavime devam etmeye başladım. ilk görüşmemde ben de olumlu his bıraktı. Zaten çok araştırıp kendisinde karar kılmıştım. o yüzden tavsiye edebilirim. Acil şifalar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

baharb Hikmey Hassa'yı bende biliyorum ama gerçekten fiyatları çok yüksekmiş ayrıca dediğin gibi tahlilleri başka hastanede yaptırmak gerekiyor o doktor bir arkadaşımın doktoru ordan biliyorum ayrıca çoğu kişiden de olumlu şeyler duymadım doktorluğu iyi ama fiyat konusunda baya yüksekmiş. Ben de Anadolu hastanesinin methini çok duydum ve ayrıca bana da çok yakın. Ancak şimdi muayeneye Emine Etiz'e gittim Özel Doğuş kliniğinde ayrıca Eskişehir kadın Doğum Hastanesinde çalışıyor. Prolaktin tedavisi görüyorum bitince yine ona kontrole gidicem bakalım ya ona devam edeceğim ya da ya Onvak ya da Anadolu hastanesi tercih edeceğim sanırım. Bir de aklında olsun yine Doğuşta Nezih Erdöl var o da Eskişehir hastanesinde doktor ayrıca başhekim yardımcısı onunda methini çok duydum.

bende onvaktaki sabahattin beye gittim birkaç kez iyiydi ama evime ters yerde orası anadolu hastanesinde abdurahman bey varmış onada iyi dediler ona gideceğim bişey olursa, sakaryadaki rabia hanımda çok iyiymiş ama oradan randevu almak zor biraz

Son düzenleme:
gizlibahcem; bende regl gecikmesi olunca tavsiye üzeribe Doğuş kliniğinde Emine Etiz'e gittim. Ancak belki de ilk izlenim bilemiyorum tam bilgilendirmedi beni prolaktinim yüksek çıktı ama tam bilgi alamadım. Soğuk biri gibi geldi. 5 aydır ilaç kullanıyorum bir daha ki ay sonu kontrole gideceğim yine ama kendisi hamşle doğum iznine çıkabilir. Bende onvak hastanesini beğeniyorum evime yakın birkaç doktoruna gitmiştim memnun kaldım. Anadolu hastanesi ise burnumun dibi.Bakalım bir karar vereceğim artık..

Back