• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde iyi bir psikolog doktor arıyorum,fikri olan varmı ?

DURU2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
129
30
28
Ankara
Merhaba arkadaşlar...
kızkardeşim geceleri ağlama krizine giriyor ve dizlerine vurmaya başlıyor,canı acıdığında fark ediyor dizine vurdugunu,olur olmaz şeylere sinirlenip herkese bağırıyor :( benden yardım istedi abla engel olamıorm kendime iyi bir psikologa gitmek istiyorum dedi.Bu konuda yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...

sevgili arkadaşım ailenizde benzer problemleri yaşayan kimse var mı ayrıca kardeşiniz ne zamandan beridir böyle.. geceleri uykuları bölünüyormu vs. biraz detay bilgi verebilirseniz nacizane bazı tavsiyelerde bulunabilirim..

sevgili arkadaşım ailenizde benzer problemleri yaşayan kimse var mı ayrıca kardeşiniz ne zamandan beridir böyle.. geceleri uykuları bölünüyormu vs. biraz detay bilgi verebilirseniz nacizane bazı tavsiyelerde bulunabilirim..

Ailede bu şekilde problemi olan yok çok şükür , kardeşim yaklaşık 6 aydır böyle , geceleri uykusu bölünmüyor.Çok teşekkür ederim ilginiz içinn..

Merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum..benim Eskişehirdeki önerebileceğim en iyi doktor Ayşe Özkırış..terapi yapıyor gerekli görürse ilaç yazıyor..

Çocuk psikiyatrisi olarak Mahmut Demir i öneririm ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back