Nişanda makyajımı yapan tam profesyonel sayılmaz ama memnun kaldım ben kına dugun ve makyajlar da dahıl fıyata tabıkı tercıh meselesı canım en azından bı fıkır aklında bulunsun :44:hmm makyajı profesyonelmi yapıyor yoksa normalmi cnm? ben nişanda küçük ceme gitmiştim saç için 150 profesyonel makyaj içinde ayrıyeten 80 lira para aldılar 230 liraya geldi eğer senin dediğin gibi kınada içinde makyajda içindeyse 350 çok iyi bir fiyat bide gelin başı için yani ama hemen güvenemiyor insan işte adını hiç duymadığım bir yer çünkü:44:
porselen makyajmı yaptırdın canım?Nişanda makyajımı yapan tam profesyonel sayılmaz ama memnun kaldım ben kına dugun ve makyajlar da dahıl fıyata tabıkı tercıh meselesı canım en azından bı fıkır aklında bulunsun :44:
kızlaarr eylül de düğünüm var çok kararsız kaldım. istanbulda oturuyorum eskişehiri hiç bilmiyorum.en çok zen kuaförü duydum sanırım ama çok kötü yorumlarda var..hasan güder nasıl arkadaşlar giden var mı ?
kızlaarr eylül de düğünüm var çok kararsız kaldım. istanbulda oturuyorum eskişehiri hiç bilmiyorum.en çok zen kuaförü duydum sanırım ama çok kötü yorumlarda var..hasan güder nasıl arkadaşlar giden var mı ?
Arkadaşlar Eskişehirde evlenenler yada orayı az buçuk bilenler bana yardımcı olabilir mi???
Eskişehirde en iyi kuaför neresidir?
Zen mi
Kaos mu
Yusuf kuaför mü
Serpil güzellik merkezi mi??
yada sizin bildiğiniz daha iyi bir yer var mıı...bana yardımcı olur musunuz bir karar veremedim
Ben gelinbaşımı ve makyajımı zen Kuaförün Bağlar şubesinde Halil Bey e yaptırdım ben abartılı yapay bir topuz istemedim doğal dalgalarla toplanmış bir model vardı beğendiğim ama tepede ok güzel bir bombe yapılmıştı modeli gösterdim tam istediğim gibi çok güzel bir şekilde çıktım Makyajımı da Seher hanım yaptı diyecek yoktu ama saçım mükemmel hatta mükemmel üstü oldu diyebilirim provaya gidememiştim biraz kaygılanmıştım bu yüzden ama istediğimi yaptılar ellerine sağlık teşekküre gidemedim çünkü şehir dışındayım ama buradan yazdıklarım onlara bir teşekkür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?