eskişehirdeki her kuaför süper diyen arkadaşa şaştım kaldım. hele hele yusuf aman yarabbi, önünden bile geçmiyorum artık. röfleli saçımı dedim ki kumral yapalım, koyu olmasına gerek yok, açık da olur orta kumral da. çıktım kuaförden, akşam olmuştu seçemedim rengi. ertesi gün baktım kumralla alakası yok patlıcan moru gibi bir renk. hemen gittim, düzeltmesini istedim. suratı asıldı tabi. akşam üstü 4 civarı gittim. 3 saat bekletti beni terbiyesiz. 7de yanındaki çocuklardan biri abi ayıp artık dedi de, onun üstüne lütfetti. kendisi ilgilenmedi, çocuğa emanet etti, cila yaptılar saçıma. bu sefer de turuncu oldu saçım. güler misin ağlar mısın. kız kardeşiyle çalışıyorlardı en son hala öyle mi bilmiyorum. kalabalık diye aldanıp girmiştim, iyi kuaför ki kalabalık diye, alakası yokmuş.
sonrasında hasan polatkandaki gönül kuaföre gittim. maalesef yine memnun kalmadım. baştan aşağı rengi değişecek saçlarınız için gidiyorsunuz, ama kendisi böyle önemli bir işlem için kalfaya emanet ediyor sizi, kendi de tanıdığı müşterisiyle sohbet ederek manikür yapıyor. manikür mü kalfaya emanet edilebilir sizce yoksa değişecek bir saç rengi mi?
elit diye bir kuaför var, annem oraya gidiyordu. bir de orayı deniycem bir ara. toplamda 2 şubeymiş galiba. artık o da olmazsa hakikaten ankaraya gidicem kuaföre önemli işlemler için.