• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de doktor tavsiyesi / Özel ya da Devlet....

Fairytale27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
26
0
16
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar. Meme estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama bugüne kadar hiç devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmemiştim. Bikaç saattir devlet hastanesinde yaptıran arkadaşların yazdıklarını okuyunca neden olmasın demeye başladım. En azından araştırmaya değer diye düşünüyorum. Eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ??????

canım eskişehirdeki devlet hastaneleri bu konuda yetersiz diye biliyorum. yani birkaç kişi görüşmüş meme ameliyatıyla ilgili geri dönüş bile yapmamışlar. eskişehirde meme ameliyatı konusunda tek bi isim var. osmangazi üniversitesi doç. dr yakup karabağlı. bu sitede ameliyat olan herkes ona ameliyat oldu. git bi görüş.

Merhaba arkadaşlar. Meme estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama bugüne kadar hiç devlet hastanesinde yaptırmayı düşünmemiştim. Bikaç saattir devlet hastanesinde yaptıran arkadaşların yazdıklarını okuyunca neden olmasın demeye başladım. En azından araştırmaya değer diye düşünüyorum. Eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ??????

Bende yakup beye ameliyat oldum.ssk da levent bey var ilk ona gitmiştim.oda hastane imkanları elverişli değil deyip yakup beyi önermişti.diğer devlet hastanesindeki doktorlarla ilgili bilgim yok.eğer doktor iyiyse devlet veya özel farketmez bence önemli olan doktor kesinlikle.yakup bey eskişehirde bu konuda tutulan işinin ehli bir doktor olduğunu duyduğum için gitmiştim bende.

merhaba canım sende aramıza hoşgeldin benim yazılarımıda okuduğunu tahmin ediyorum OGÜ' de Yakup beye ameliyat oldum 2.5 ay oldu çok memnunum forumdan kabak önermişti banada onun tavsiyesi ile gitmiştim sonra yasemene tavsiye ettim onun ameliyatıda çok başarılı geçti hatta çok güzel süper olmuşlar kesinlikle tereddüt etme zaten ogü dışında belki acıbadem olabilir hiç araştırmadım bilemiyorum ama kesinlikle devlet hastanelerinde vakit kaybetme derim.Yardım için biz burada olmaya devam edeceğiz istediğin zaman danışabilirsin sevgiler.

Back