Eskişehir'de buluşalım! :)

tizbe

kurabiyedeyince
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
134
0
Eskişehirliler tanışalım, kaynaşalım, şehirde ne var ne yok bilelim. :)

memleketim ya çok güzel şehir aşkı şehir bana aşkımı getiren şehir...

ilk taşındığımızda bayılmıştık eskişehire... insanlar kibar geldi, yürümeyi seven benim için, yürüme mesafesindeki yerler çok değerliydi. havası hava değil gerçi, yaz iklimi seven biri için işkence.

ancak 2 kere tatsız olay yaşadık, 2sinde de eskişehirli insanlarla oldu. biri dolandırmaya kalktı bizi, diğeri kavga gibi bir şey, tam kavga denmez de, hak etmediğimiz ağır hakaretler diyelim.

bir de yol sorulmuyor, yanlış yönlendiriyorlar. 15 dakikalık mesafe için yürünmez, tramvaya bin, dolmuşa bin, otobüse bin falan.

diğer kötü tarafı yollar ve trafiği. hasan polatkandan çıkıp, şair fuzuliye araçla gidebilmek için saçma sapan yollardan geçmek zorunda kalıyor insan. atatürk lisesi civarından ziya paşaya, ziya paşadan yıldıza, yıldızdan şair fuzuliye yarım daire çiziliyor, çünkü çoğu yol tek yön, giriş yok. yollar da dar. tramvay kullanıma muhtaç bırakmak için galiba, hoş değil :KK19:

bende yakın bi zamanda eskişehire yerleşeceğim.şimdilik netten ev bakıyorum vişnelik,kırmızıtoprak çok pahalı.zafer mah. kumlubel mahalleri nasıl?güvenli,ulaşımı kolay,yaşanabilir yerler mi?

X