Gebeliğe Hazırlık Eskişehir yunus emrede rahim filmi cektirenler bi bakabilirmi acillll!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
Yakın zamanda rahim filmi cektirenler yunus emre devlet hastanesi tüp bebek merkezinde bi ilaç önerdiler 2000 liraya yakın bi ilaç başka hastanelerde anestezili oluyormu bilgisi olan varmı

Atlayın gıdın ıstanbulda dr cevat bayrak ceksın pasalar gibi acısız hem de , kasımda 950 TL’ye cektırdım 2000 TL ılac parası da neymıs dolandırıcılık tamamen

Yakın zamanda rahim filmi cektirenler yunus emre devlet hastanesi tüp bebek merkezinde bi ilaç önerdiler 2000 liraya yakın bi ilaç başka hastanelerde anestezili oluyormu bilgisi olan varmı
Özeller anestezili yani orada çektirmeyin bence boşa ben acıbademde çektirdim 2100 ₺

merhaba osmangazi 150 tllik ilaçla cekiyor herhangi bir ücret ödemiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…