20 kasımdan sonra geliyormuş galiba. Tavsiye üzerine mi gittiniz pekiBende başlayacağım Yavuz hocamın gelmesini bekliyorum
20 kasımdan sonra gelecekmiş.Evet embriyolokları iyiyimiş ve aşılama tedavisinide orada oldum ilgili en çok ta saygılı seni dinliyor düşüncelerini önemsiyor.İşini biliyor inşallah güzel sonuçlar alırız.
Merhaba. Bana tüp bebek raporunun çıkması 6 ayı bulur dendi. Ben de onun üzerine Acıbademe yöneldim. Şubat ayında raporla tüp bebek yaptıracaksanız onu bir teyit edin isterseniz.İletişimi cok güzel. Ben de ilk asilamami oldum 2.asilamami da aralıkta olacağım herhalde şubat gibi de tup bebek yapar herhaldesorun olmazsa
Yani 6 ayda heyet raporu çıkar mı ya çok saçmaAaa raporun çıkması 6 ayı bulur mu dediler? Tamam bir sorayım ben çok teşekkür ederim
Bana da öyle geldi ama ben normalde de özelde gidiyordum doktora. O yüzden devletteki süreci araştırmala uğraşmak manenen zor geldi artık. Maddi imkan elverince özele yönelip direkt tüp bebeğe başladık.Yani 6 ayda heyet raporu çıkar mı ya çok saçma
Anladım canım 6 ay rapor geçerli demek istemiş olmasınlar çünkü ben 15 gune çıkıyor diye duymuştum da iyice araştırayım eğer uzunsa ben d3 özele giderim. Afyon Fatih öğüçe giderimBana da öyle geldi ama ben normalde de özelde gidiyordum doktora. O yüzden devletteki süreci araştırmala uğraşmak manenen zor geldi artık. Maddi imkan elverince özele yönelip direkt tüp bebeğe başladık.
Yok çok net 6 ayı bulur dedi raporun çıkması. Ama bilmeden neden öyle desin bilemedim sonuçta tüp bebek doktoru ve kadın doğum doktorun da farklı oluyor. Maddi bir çıkarı da yok yani. Neyse artık benim için geç. Ben tedavimden de memnunum çok şükür 7 embriyomuz var :)Anladım canım 6 ay rapor geçerli demek istemiş olmasınlar çünkü ben 15 gune çıkıyor diye duymuştum da iyice araştırayım eğer uzunsa ben d3 özele giderim. Afyon Fatih öğüçe giderim
Yok çok net 6 ayı bulur dedi raporun çıkması. Ama bilmeden neden öyle desin bilemedim sonuçta tüp bebek doktoru ve kadın doğum doktorun da farklı oluyor. Maddi bir çıkarı da yok yani. Neyse artık benim için geç. Ben tedavimden de memnunum çok şükür 7 embriyomuz var :)
Aynen dış merkez istersen 6 ayı bulur dedi banada çok saçma geldi.Burası ile dış merkez arasındaki fark ne yaniYok çok net 6 ayı bulur dedi raporun çıkması. Ama bilmeden neden öyle desin bilemedim sonuçta tüp bebek doktoru ve kadın doğum doktorun da farklı oluyor. Maddi bir çıkarı da yok yani. Neyse artık benim için geç. Ben tedavimden de memnunum çok şükür 7 embriyomuz var :)
Merhaba hangi sürectesiniz bizde orda devam ediyoruz nicel beyle başladık sürece.Merhaba. Bana tüp bebek raporunun çıkması 6 ayı bulur dendi. Ben de onun üzerine Acıbademe yöneldim. Şubat ayında raporla tüp bebek yaptıracaksanız onu bir teyit edin isterseniz.
Hangi doktora gittinizBana da öyle geldi ama ben normalde de özelde gidiyordum doktora. O yüzden devletteki süreci araştırmala uğraşmak manenen zor geldi artık. Maddi imkan elverince özele yönelip direkt tüp bebeğe başladık.
Merhaba hangi sürectesiniz bizde orda devam ediyoruz nicel beyle başladık sürece.
Evet konuşmuyor bir sorunuz varmı diyor arada bizede yok diyoruzNicel bey çok iyi işinde barışılı akrabamızın genetik sorunu vardı ve şimdi hamile kime sorsam çok memnun olmuşlar.Bende aşılama için gitmiştim konuşmuyoruz fazla bir kötü yönü o galiba
Evet konuşmuyor bir sorunuz varmı diyor arada bizede yok diyoruzişini güzel yapsın konuşmasada olur moduna geçtik artık biz ne yapalım