eskişehir lazer epilasyon ile ilgili bir kaç soru :)

hndd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
174
0
96
Eskişehir
Eskişehir'de lazer epilasyon yaptıranlar bilgi verebilirler mi nerede kaça yaptırdılar ne kadar sürdü (zaman olarak) ve memnun kaldılar mı kalmadılarsa şikayetleri nedir vs. :) :2:

Ben ümit hastanesinde yaptırıyorum sadece bikini bölgesi. 6 seans oldu gayet memnunum sanırım 8 seansda biticek. Başlangıç fiyatı sabit kalmıyor tüyler azaldıkça fiyatda düşüyor. sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Ben yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum. Oyüzden buradan cevap yazıyorum canım tüm genital bölgeyi yaptırıyorum, Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim görüştüm işlemi yapan doktorun kendisi ve çok tatlı bir bayan, bana çok güven verdi karar verdim ve hemen başladım.. Fiyat kişiden kişiye değişiyor atış sayısına göre belirleniyor.(tüy yoğunluğu önemli tabi) Ben 160 tl yle başladım 6 senas oldu ve en son gittiğimde 80 tl verdim. Çok memnunum iyiki gitmişim diyorum artık kalan tüyler 3 ayda anca çıkıyor.

Ne kadarı azaldı canım %70 %80 azalma oldu mu? Birde hangi cihazı kullanıyorlar. Alexandrite mı ?

Evet canım %70 azaldı, çıkanlar zaten aşağı taraflarda genelde onların tamamı bitmiyormuş ama çıkanlar tüy şeklinde, ince ve çok açık renk, cihaz alexandrite seans 5-6 dakika sürüyor

Evet canım %70 azaldı, çıkanlar zaten aşağı taraflarda genelde onların tamamı bitmiyormuş ama çıkanlar tüy şeklinde, ince ve çok açık renk, cihaz alexandrite seans 5-6 dakika sürüyor

Çok sağol canım bilgiler için gideceğim zaman seninle tekrar konuşmak isterim. O kalanları iğneli ile bitiririm ben çok acıyacak ama birdaha çıkmayacak olunca insan dayanıyor.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. gidicem ama nereye gideyim fiyatı nedir bilemiyorum gidenler açıklasa

Çok sağol canım bilgiler için gideceğim zaman seninle tekrar konuşmak isterim. O kalanları iğneli ile bitiririm ben çok acıyacak ama birdaha çıkmayacak olunca insan dayanıyor.

Kesinlikle öyle canım çektiğin acıya değiyor ama o kadarda dayanılmayacak bir acı değil zaten 5 dakikalık bişey, gideceğin zaman konuşuruz tekrar

Aynı sorun bende de var. gidicem ama nereye gideyim fiyatı nedir bilemiyorum gidenler açıklasa

Ben ümit hastanesine gidiyorum memnunum. Ücretsiz olarak randevu alıp görüşmeye gidebilirsiniz, görüşmede işlemi uygulayan doktor hanım detaylı bilgi veriyor merak ettiklerinizi cevaplıyor, daha sonra karar verirseniz işlem için randevu alıp başlayabilirsiniz. Ücret sabit değil kişiden kişiye değişiyor (Atış sayısına bağlı olarak) ve tüyleriniz azaldıkça giderek fiyatta düşüyor.

anadolu hastanesine gidip de lazer epilasyondan memnun kalan var mı? bende lazer yaptırmayı düşünüyorum araştırma yaptım fakat kararsız kaldım.

Mayasente yi kalın tüylerde önerebilirm ama tüylerinx inceyse tırt hiç bir işe yaramıyor baska bir yer arastırıyorum.mayasenteden once krıstal guzellıge gıtmek gıbı bır aptallık ettım paramı catur cutur yedıler benim tuylerde tık yok davayı bıle dusundm yıne ıyı arastrn ama krıstal mahvettı benı butun kıllarım arttı gıden paramda cabası acıbadem ıyı diyorlar oraya gıtmedım ıyı arastrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…