- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
- Konu Sahibi blackkdahlia
Arkadaşlar merhaba.8 aylık evliyim 5 aydır korunmadığımız halde ve tüm hormon testlerim vs normal olduğu halde gebe kalamadım. Yumurtalık rezervim amh değerlerim ve diğer tüm herşey sıkıntısız hatta çok iyi olduğunu söyledi kadın doğum doktoru yaşıma göre. 1 seneye kadar normal hamile kalamamak dediler ama yaşım 38..Yumurtlama takibi yapıyorum çubuk testlerle o günlerde özellikle birliktelik yaşıyoruz..Tüm şartları yerime getirdiğimi düşünüyorum ama vs.. ama olmadı olamıyor. Allah ın hikmeti tabi ki zamanı vardır ama ben elimden geleni yapayım da sonrası Allah a kalmış.
Sizlere sorum Eskişehir'de özelde ya da devlette hsg filmi çektiren var mı? özel fiyatları nedir ve adetim bittikten sonra mı gitmem gerekiyor? Muayene olduğumda 1 seneyi bekleyin şu an çekemeyiz gibi şartları var mı yoksa çektirmek istediğimizi söylediğimizde gün verip çekiyorlar mı? Desteklerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler
Sizlere sorum Eskişehir'de özelde ya da devlette hsg filmi çektiren var mı? özel fiyatları nedir ve adetim bittikten sonra mı gitmem gerekiyor? Muayene olduğumda 1 seneyi bekleyin şu an çekemeyiz gibi şartları var mı yoksa çektirmek istediğimizi söylediğimizde gün verip çekiyorlar mı? Desteklerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler