- 14 Mart 2008
- 6.045
- 5.175
Merhaba. Evet maalesef cok az kişiyiz. Siz de Yeni tasinanlardanmisiniz yoksa uzun süredir burada mi yaşıyorsunuz
Ben Eskişehirliyim yani doğma büyüme Eskişehir'deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Evet maalesef cok az kişiyiz. Siz de Yeni tasinanlardanmisiniz yoksa uzun süredir burada mi yaşıyorsunuz
Ben Eskişehirliyim yani doğma büyüme Eskişehir'deyim
Çocuğum yok yeni evliyim nikahım oldu sadece düğünüm ağustos da :) ne tarafta oturuyorsunuzÇoçuğunuz var mi yasınız kac
Tebrık ederim :) Ben Osmangazi uni yakınlarında oturuyorumÇocuğum yok yeni evliyim nikahım oldu sadece düğünüm ağustos da :) ne tarafta oturuyorsunuz
Siz nerdesiniz. Keşke çocuk olsaymis kızıma arkadaş olurdu :)Tebrık ederim :) Ben Osmangazi uni yakınlarında oturuyorum
Teşekkür ederim. Keşke artık olduğunda abla olur kızınız olmaz mıSiz nerdesiniz. Keşke çocuk olsaymis kızıma arkadaş olurdu :)
Teşekkür ederim. Keşke artık olduğunda abla olur kızınız olmaz mı
Ben yunuskent tarafında oturuyorum ailemleyim düğünden sonra kendi evim emekte
Siz deniz olan bir yerden mi geliyorsunuz :) eğer öyleyse Eskişehir'in sokakları denize çıkacak gibi durur ama denizimiz Yok maalesef :)İnsallah tabi ki olur :)
Yunuskent sitesi mi şu sitesinin önünde Yunus resmî olan ordan her geçişimde sanki arkası denizmiş yazlık bir yermiş gibi hissediyorum :)
İnsallah tabi ki olur :)
Yunuskent sitesi mi şu sitesinin önünde Yunus resmî olan ordan her geçişimde sanki arkası denizmiş yazlık bir yermiş gibi hissediyorum :)
Siz deniz olan bir yerden mi geliyorsunuz :) eğer öyleyse Eskişehir'in sokakları denize çıkacak gibi durur ama denizimiz Yok maalesef :)
Ah ne güzel yerler Boğaz'da..Evet ben İstanbul Sarıyer'den geldim tam
Boğaz'da yasıyorum Tarabyada... o yüzden de bi yerden deniz görünecek diye geliyor hep :) ama yok maalesef :) siz neler yapıyorsunuz calisiyormusunuz
Ah ne güzel yerler Boğaz'da..
olsun Eskişehir'in de güzel olan yerleri var :)
Ben çalışıyordum nikahtan sonra bıraktım belki düğünümden sonra kışın başlayabilirim
Siz çalışıyor musunuz
Bende İstanbul'a hiç gitmedim fırsat olmadı eşime geçen gün bahsettim bi gün gidelim diye ölmeden göreyim İstanbul'u :)Evet Eskişehir de cok güzel tabi ki mecburen alisicam. Zaten cok sık gidip geliyorum İstanbul'a. Kızım küçük çalışmıyorum o yüzden kreş yasına gelene kdr calisamicam
Bende İstanbul'a hiç gitmedim fırsat olmadı eşime geçen gün bahsettim bi gün gidelim diye ölmeden göreyim İstanbul'u :)
İnşallah:) insallah mutlaka görün
Ben etmekte oturuyorum canm senEskisehir li kizlar nerdesiniz tanisalim kaynasalim