Pazartesi görüşmem var çok korkuyorum ama karar verdim artık bu iş olcak.eskişehirde Yakup bey i tavsiye ettiler kendisine ameliyat olan varsa memnun mu acaba
Oldum canım 3hafta bitti ama Ankara da oldummerhaba ne yaptınız, ameliyatınızı oldunuz mu acaba?
Oldum canım 3hafta bitti ama Ankara da oldum
Bende ailem Ankara da diye Ankara ya karar verdim canım.fiyat 5.500 tl verdi tatlı bi adam memnun olan hastasıda çok ama Ankara daki Dr daha güven verdi banahadi yaa.. çok geçmiş olsun, darısı başıma:) bende izmirdeyim normalde. cenk tokata olucam ama bir de esk.de alternatif aradım. ailem orda, hatta haftaya cumaya randevu aldım. eğer cenk beyden daha fazla ikna ederse buna da olabilirim. fiyat olarak ne vermişti?
çok vermiş yaa... izmirde 5250 demişti, hastane doktoru daha uygun olabilir dicektim ama. ilk görüşmeyi nerde yaptın.. ben şimdi ogü nün sitesinden randevu aldım ama..? plastik cerrah bölümünden, doğru mu yaptım acaba?Bende ailem Ankara da diye Ankara ya karar verdim canım.fiyat 5.500 tl verdi tatlı bi adam memnun olan hastasıda çok ama Ankara daki Dr daha güven verdi bana
Evet canım plastik cerrah bölümünden alıyosun direk oraya gidip sekretere söylüyorsun o seni çağırıyor ve Dr muayene ediyor.dr adı vererek mi almıştın randevuyu yani direk Yakup Bey'den mi aldın.önden düğmeli bişeyler giy giderkençok vermiş yaa... izmirde 5250 demişti, hastane doktoru daha uygun olabilir dicektim ama. ilk görüşmeyi nerde yaptın.. ben şimdi ogü nün sitesinden randevu aldım ama..? plastik cerrah bölümünden, doğru mu yaptım acaba?
Yok canım öyle bişey ben 20dk kaldım muayenede .yakup beyle görüş.ankara ihtimalin varsa gürhan Ulusoy u tavsiye ederim ben çok memnun kaldımhıh tamam o zaman.. yok doktor adı çıkmadı randevu alırken, gidince söylerim herhalde. nasıl oluyo bilemiyorum. bir de randevu süresi 8 dk. sadece 8 dk da nasıl görüşebilirsinki bi doktorla, hayret:)
Ücret almıyorlar canımYa bir de hastanede gorusme ucreti ne kadar aliyolar canim onu sorabilir miyim?
Aaa cok sevindim buna da bak. Saol canimÜcret almıyorlar canım
canım görüştün mü neye karar verdinAaa cok sevindim buna da bak. Saol canim
Evet canim bugun gorustum ve yakub hocaya karar verdim. Gogus cevresi asla dusunmuyordum ama beni ikna etmeyi basardi. Ayin 21 inde dusunuyoruz sali gunu.canım görüştün mü neye karar verdin
Çok sevindim canım hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorumEvet canim bugun gorustum ve yakub hocaya karar verdim. Gogus cevresi asla dusunmuyordum ama beni ikna etmeyi basardi. Ayin 21 inde dusunuyoruz sali gunu.
Tesekkur ederim canimÇok sevindim canım hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?