Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eskişehir de Yakup Karabağlı da meme estetiği olan var mı
- Konu Sahibi Mister81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Pazartesi görüşmem var çok korkuyorum ama karar verdim artık bu iş olcak.eskişehirde Yakup bey i tavsiye ettiler kendisine ameliyat olan varsa memnun mu acaba
merhaba ne yaptınız, ameliyatınızı oldunuz mu acaba?
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Oldum canım 3hafta bitti ama Ankara da oldummerhaba ne yaptınız, ameliyatınızı oldunuz mu acaba?
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Oldum canım 3hafta bitti ama Ankara da oldum
hadi yaa.. çok geçmiş olsun, darısı başıma:) bende izmirdeyim normalde. cenk tokata olucam ama bir de esk.de alternatif aradım. ailem orda, hatta haftaya cumaya randevu aldım. eğer cenk beyden daha fazla ikna ederse buna da olabilirim. fiyat olarak ne vermişti?
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Bende ailem Ankara da diye Ankara ya karar verdim canım.fiyat 5.500 tl verdi tatlı bi adam memnun olan hastasıda çok ama Ankara daki Dr daha güven verdi banahadi yaa.. çok geçmiş olsun, darısı başıma:) bende izmirdeyim normalde. cenk tokata olucam ama bir de esk.de alternatif aradım. ailem orda, hatta haftaya cumaya randevu aldım. eğer cenk beyden daha fazla ikna ederse buna da olabilirim. fiyat olarak ne vermişti?
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
çok vermiş yaa... izmirde 5250 demişti, hastane doktoru daha uygun olabilir dicektim ama. ilk görüşmeyi nerde yaptın.. ben şimdi ogü nün sitesinden randevu aldım ama..? plastik cerrah bölümünden, doğru mu yaptım acaba?Bende ailem Ankara da diye Ankara ya karar verdim canım.fiyat 5.500 tl verdi tatlı bi adam memnun olan hastasıda çok ama Ankara daki Dr daha güven verdi bana
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Evet canım plastik cerrah bölümünden alıyosun direk oraya gidip sekretere söylüyorsun o seni çağırıyor ve Dr muayene ediyor.dr adı vererek mi almıştın randevuyu yani direk Yakup Bey'den mi aldın.önden düğmeli bişeyler giy giderkençok vermiş yaa... izmirde 5250 demişti, hastane doktoru daha uygun olabilir dicektim ama. ilk görüşmeyi nerde yaptın.. ben şimdi ogü nün sitesinden randevu aldım ama..? plastik cerrah bölümünden, doğru mu yaptım acaba?
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Yok canım öyle bişey ben 20dk kaldım muayenede .yakup beyle görüş.ankara ihtimalin varsa gürhan Ulusoy u tavsiye ederim ben çok memnun kaldımhıh tamam o zaman.. yok doktor adı çıkmadı randevu alırken, gidince söylerim herhalde. nasıl oluyo bilemiyorum. bir de randevu süresi 8 dk. sadece 8 dk da nasıl görüşebilirsinki bi doktorla, hayret:)
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
bi görüşücem bakalım haftaya. ona göre de kesin tercih yapıcam. aslında izmirde doktorumu buldum, eskişehiri sadece ailemin yanında olmak için istiyorum. İzmirdeki doktorum iyi de, rapor konusu sıkıntılı. neyse onu yazmak zorundayım diyor. Rezil edecek beni iş arkadaşlarıma o olacak
bu doktora da bi şans vereyim, izmirdeki doktor cepte zaten. ne diyeyim, iyi olan kazansın
bu doktora da bi şans vereyim, izmirdeki doktor cepte zaten. ne diyeyim, iyi olan kazansın
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Ücret almıyorlar canımYa bir de hastanede gorusme ucreti ne kadar aliyolar canim onu sorabilir miyim?
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Aaa cok sevindim buna da bak. Saol canimÜcret almıyorlar canım
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
canım görüştün mü neye karar verdinAaa cok sevindim buna da bak. Saol canim
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Evet canim bugun gorustum ve yakub hocaya karar verdim. Gogus cevresi asla dusunmuyordum ama beni ikna etmeyi basardi. Ayin 21 inde dusunuyoruz sali gunu.canım görüştün mü neye karar verdin
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Çok sevindim canım hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorumEvet canim bugun gorustum ve yakub hocaya karar verdim. Gogus cevresi asla dusunmuyordum ama beni ikna etmeyi basardi. Ayin 21 inde dusunuyoruz sali gunu.
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Tesekkur ederim canimÇok sevindim canım hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum