• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir de Göğüs Büyütme ameliyatı olan var mııı ????

swn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
51
0
86
Eskişehir
arkadaşlar eskişehirde göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ?... çok uzun zamandır istiyorum ama bir türlü doğru zaman gelmemişti. sanırım artık hazırım ve araştırmaya başladım. OGÜ ( Osmangazi Tıp) düşünüyorum ama, bilmiyorum... yardımşlarınızı bekliyorumm...

cnm baktım ama göğüs estetiğiyle ilgili hiçbirşey yazmıyor :(( herkez burunla ilgili yazmış...
gene de saol...

rıca ederım keske yardımcı olabılsem..izmirde olsan kendı doktorumu onerırım ama eskısehırı bılmıyorum..helengail eskisehirde unıversıte has olmuss..forumdan bulup onunla gorusebılırsın..

Son düzenleme:
........ çok önce açmıştım bu konuyu. yenileme için yazıyorum yok mu yardımcı olucak

arkadaşlar eskişehirdeyim. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. doktor ve hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2012-2013 fiyatlar nasıldı?

arkadaşlar eskişehirdeyim. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. doktor ve hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2012-2013 fiyatlar nasıldı?

canım merhaba aramıza hoşgeldin bende eskişehirde oturuyorum geçen hafta salı günü ogü de amliyat oldum şimdilik iyi gidiyor tabi çok kolay ameliyat sonrası süreceide ama gün geçtikçe iyileşiyorum ve göğüslerimde şekilleniyor memnun kaldım diyebilirim şükür eğer ciddi anlamda düşünüyorsan devlet hastanesi değil kesinlikle ogü fiyatı ise implant çeşidine göre değişiyor 4500 tl. tuttu benim hastane ve implant masrafım

canım merhaba aramıza hoşgeldin bende eskişehirde oturuyorum geçen hafta salı günü ogü de amliyat oldum şimdilik iyi gidiyor tabi çok kolay ameliyat sonrası süreceide ama gün geçtikçe iyileşiyorum ve göğüslerimde şekilleniyor memnun kaldım diyebilirim şükür eğer ciddi anlamda düşünüyorsan devlet hastanesi değil kesinlikle ogü fiyatı ise implant çeşidine göre değişiyor 4500 tl. tuttu benim hastane ve implant masrafım

canım hangi protezi kullandın? ogüde hangi protezi kullanıyorlar? sen kendin mi seçtin?

jjjjj eskişehirde acıbadem hastanesi ile görüştün mü? fiyat için acıbadem ne dedi? neden ogü'de karar kıldın ve doktorun kimdi? bu sorulara da cevap verirsen minnettar olucam :)

merhaba aranıza yeni katıldım. ve eskişehirde gögüs büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. denemedigim yol kalmadı. gögüs büyültücü kremler bitki çayları sporlar vs gibi.ama bi sonuca ulaşamadım. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.artık bu psikilojiden kurtulmak istiyorum.:14: hayalime kavuşmak istiyorum biran önce. uzun zamandır araştırma yapıyorum. bu zamana kadar 2 doktorla görüştüm ama ya masrafı çok geldi yada doktorumdan memnun kalmadım.ben güvenmek istiyorum beni aydınlatmalı rahatlatmalı:52:

merhaba arkadaşlar eskişehirde gögüs büyültme ameliyatı olan var mı hangi doktora hangi hastanede artık kultulmak istiyorum bu rahatsız edici psilojiden:52: bana yardım edin lütfennn:5:

canım hangi protezi kullandın? Ogüde hangi protezi kullanıyorlar? Sen kendin mi seçtin?

merhaba bende gögüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum.paylaşımız arasından uzun bi süre geçmiş ben yeni katıldım aranıza bana yardımcı olabilirmisiniz. Hangi hastanede hangi doktora ameliayt oldunuz:44:

Back