Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Youtuber bi kız var sanırım ismi melikeju gibi bişeydi. Ben onun sonucunu çok beğeniyorum, estetik süreci videolarının tamamını izledim. Eskişehir'de bu doktora ameliyat olmuştu. Eğer izlemediyseniz bir göz atın derim.
Ben Bekir Oksay'a yaklaşık iki ay önce septoplasti ameliyatı oldum. Burnumda bir değişiklik olmayacağını, sadece burnumun ucunun kalkacağını söylediği halde şeklini değiştirmis. Sonrasında gittiğim Kbb ve estetik doktorlarından şekil olarak başarısız bir ameliyot olduğunu öğrendim. Bana boksör burnu yapmış, deliklerimi rahat nefes alayım diye kocaman yapmış, kendisi de delikleri büyüttüğünü söyledi.Ayrıca delikler asimetrik. Kanadın bir tarafı düşük ve geniş. Burnumun ucunda ek var dısarıdan belli ve sırt kısmında kamburluk olustu.Ameliyat önecesinde burnumu sevdiğimi, ve böyle bir ihtimalin olabileceğini söyleseydiniz asla ameliyat olmazdım dediğimde sen takıntılısın diyerek, durumu asla kabul etmiyor. Burunda kıkırdak bırakmamış revizyon ameliyatı fiyatı çok yüksek . Günlerce çektiğim nefes sorunu da ayrı bir işkenceydi.Bu sürectede de bana dalga gecer aşağılayıcı cevaplar verdi.Aynalara küstüm, keske o amelıyatı olmaz olsaydım. Asla ve asla tavsiye etmem.