Ameliyat olmadim ama olmayi bende dusunuyorum. Eskisehirde cok doktor arastirdim Melih demirbuken yunusemre devlet hastanesinde cok iyi diyorlar ama 2019 dahil ameliyat gunu veremiyor. Bekir oksay var umit hastanesinde ona cok iyi diyorlar ama henuz gorusme yapmadim. Bir gorus istersen oda cok iyiymis.
Yine umit hastanesinde Fatih goren var iyi bir doktor diye duydum ama sonradan hastalari ile hic ilgilenmedigini revizyon gereken doktor hatasi olan durumlarda da ben bu kadar yaparim tarzinda tavir yaptiginj duydum bu yuzden kendisine guvenemiyorum.
Naptiniz bekir beye ameliyat oldunuz mu? BEn de ona gitmeyi düşünüyorum, merak ediyorum sizi.Bekir oksay ile görüştüm. Cok guleryuzlu samimi her asamayi detayli anlatti oncesi ve sonrasini. Resimler cekildi ön plan yapildi.Ben ona olmayi dusunuyorum. sende bir gorus istersen.
Canim ben ameliyat oldum 11 ay oldu cok sukur bir sikintim yok bir gorus derim bir sey kaybetmezsin bu isler gorusmeden olmuyor ben hic tereddut etmeden oldum aslinda o zamanlar aklimda melih bey vardi ama 2 sene dolu oldugunu soyledi diger alternatifim Bekir oksaydi onda karar kildim. Bir gorus ona gore karar ver senin icinin sinmesi onemli olanNaptiniz bekir beye ameliyat oldunuz mu? BEn de ona gitmeyi düşünüyorum, merak ediyorum sizi.
Teşekkür ederim yanıtın için. Ben de görüşeyim. Aklımda bir de mehmet sezgin var. Ikisinden biri olacak sanırım ancak daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden çok fazla korku varCanim ben ameliyat oldum 11 ay oldu cok sukur bir sikintim yok bir gorus derim bir sey kaybetmezsin bu isler gorusmeden olmuyor ben hic tereddut etmeden oldum aslinda o zamanlar aklimda melih bey vardi ama 2 sene dolu oldugunu soyledi diger alternatifim Bekir oksaydi onda karar kildim. Bir gorus ona gore karar ver senin icinin sinmesi onemli olan
Ahh bendede vardi o icten ice ben ameliyat masasina yatana kadarki zaman hemen gecti dua ettim hep hayirlisi olsun kararinda gecmis olsun simdidenTeşekkür ederim yanıtın için. Ben de görüşeyim. Aklımda bir de mehmet sezgin var. Ikisinden biri olacak sanırım ancak daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden çok fazla korku var
Teşekkür ederimAhh bendede vardi o icten ice ben ameliyat masasina yatana kadarki zaman hemen gecti dua ettim hep hayirlisi olsun kararinda gecmis olsun simdiden
Ben aradim birkaç hafta önce ortalama 7bin ama yaptiracagin isleme gore biraz degisebilir dediler
Malesef. Bulursan birini ben de yaptıracağım. Bekir oksayda da 1 yıl sonra bazılarının burunları çökmüş.Teşekkürler, devlet hastanesinde iyi yapan doktor var mı biliyor musunuz?
Bekir oksayda veya Melih demirbuken de burun estetigi olan lar var mi
Ben oldum. Cok memnunum anlatamam. Melih bey tam istediğim bir burun yaptı.Bekir oksayda veya Melih demirbuken de burun estetigi olan lar var mi
Dün üye olmuşsunuz, çok inandırıcı gelmediBen oldum. Cok memnunum anlatamam. Melih bey tam istediğim bir burun yaptı.
anlamadım?? Ben sadece yardımcı olmak adına doktor beyin adını görünce yazmak istedim. Keyfiniz bilir ister inanın ister inanmayın.Dün üye olmuşsunuz, çok inandırıcı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?