Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ben o süre boyunca hatta hamileliğimde de tüketmedim tavuk. Malum hepsi hormonlu. Bı işlerle uğraşan bir arkadaşım anlatmıştı. Tavukları kesmezlerse patlıyormuş hormonlu ilaçlı yemle beslendikleri içim. Tiksindim ben. Hiç yemiyorum. Bol kabak çekirdeği avakadoo ceviz ve tahıllı ekmek tükettim hep.

4 tanesi döllenmis yarın tekrar arayıp haber verecekler. Hemen transfer olmayacak dondurcaklar ameliyat olma gibi bi ihtimalim var. İnşallah gerek kalmaz.

Aynı msji bir sürü göndermişim ben önceden 3 ameliyat 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi geçirdiğim için rapor çıkarabildim. Normal yoldan hamile kalabiliyosunuz anladığım kadarıyla o yüzden rapor vermeyebilirler.

Evet çok içime sindi sağolsunlar çok tatlılar
Aminn, sağol ablacım.
Yaaaa hadi bismillah , bakalım bizi neler bekliyor

Ne güzel çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin benim de birtane embriyom 5. Güne ulaşabildiği için biz de olurda tutmazsa diye transferden önce 2. Kez tedavi yapmıştık. Ordan da bir tane embriyomuz oldu, bekliyor. Ben de onun kararını vermeye çalışıyorum. Bu arada kalitesi seni asla yanıltmasın. Burda 5 in tutmadığını ama 3 ün tuttuğunu gördük hepimiz. Sen kalbini gönlünü ferah tut güven ve herşeyden önce in

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Havuzlama işlemini erteleyelim dedi doktor 3 tane başka hastanede dondurulmuş embriyolarim vardı onları taşıyalım bakalım dedi. bakalım simdilik havuzlama işlemini erteledik. İnşallah tutar da gerek kalmaz. Allahım senin de gönlüne göre versin

Maşallah hiç gerek kalmaz da biri evlat olur inşallah. En güzel kısma gelmişsiniz dualarımız sizinle güzel haberler vermek nasip olsun

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim, İnşallah kucaklarımız sağlıklı evlatlarla dolsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba, bende nicel beye tüp bebek yaptırmak istiyorum. Fiyat bilgisi olanlar ve süreç hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ? Fiyatlar gerçekten çok mu yüksek bilgisi olanlar yazarsa cok mutlu olurum teşekkür ederim simdiden

Merhabalar, yunus emre'de iki olumsuz denemem var. Acibadem'e gitmeyi dusunuyorum. Fiyatlar ve doktor bey hakkında bilgi alabilir miyim? Hamile kalan arkadaslar bizlere umut oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…