Eskişehir///26

Tramvay çalışmaları sürüyor batıkentte daha bitmedi :) vişnelikte çok uçuk olmayan kısımlarda var biz 3 sene önce 100000 liraya aldık evimizi

Hayırlı olsun canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim senden başka ilgilenen olmadı maalesef. Hayırlısı olsun artık kafamızda birşeyler belirdi gibi tekrar teşekkürler canım.

Hayırlı olsun canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim senden başka ilgilenen olmadı maalesef. Hayırlısı olsun artık kafamızda birşeyler belirdi gibi tekrar teşekkürler canım.

Rica ederim :) her zaman bişeyler sorabilirsiniz çekinmeyin :) elimden geldiği kadar yardımcı olurum

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum.çok özlemişim valla

Arkadaşlar Eskişehirli değilim. Üniversite yıllarımdan beri İstanbulda yaşıyoruz. Bebiş olduktan sonra onu İst'un keşmekeşinden uzak güzel bi şehirde büyütme isteği nedeniyle Eskişehir'e yerleşme kararı aldık. Eşim iş buldu ama ben bulur muyum bulamaz mıyım bilmiyorum. Bir de tabi orada hiç kimseyi tanımıyoruz. Çok radikal bir kararla giriyoruz 2014'e. Sosyal ortam nasıl? sıkılır mıyız? sıfırdan çevre edinmek kolay mı? offf kafam soru dolu ya. Böyle göç edip giden var mı oraya kızlarrrr..

merhaba kızlaaar bende eskişehirde yaşıyorum evlilik dolayısıyla geldim buraya 1.5 yıl oldu pek arkadaş çevrem yok sadece eşimin tarafı var kendimi biraz yalnız hissediyorum

merhaba kızlaaar bende eskişehirde yaşıyorum evlilik dolayısıyla geldim buraya 1.5 yıl oldu pek arkadaş çevrem yok sadece eşimin tarafı var kendimi biraz yalnız hissediyorum

merhabaaa hangi mahallede oturuyorsunuz?yaş kaç sizin? benim 26 yaş 2.5 yıllık evliyim :)

bende arkadaşım senin gibiyim iş dolayısıyla geldim eskişehire çevrem pek yok ama alıştım şehire biraz zorlansam da sen naptın alışabildin mi?

bende arkadaşım senin gibiyim iş dolayısıyla geldim eskişehire çevrem pek yok ama alıştım şehire biraz zorlansam da sen naptın alışabildin mi?

şehire alıştım seviyorum da ama işte sadece eşimin tarafı olunca kendime özel vaktim olmuyor şöyle bitane kendim arkadaş edinmiş olsam biraz kafam rahatlamış olur en azından

şehire alıştım seviyorum da ama işte sadece eşimin tarafı olunca kendime özel vaktim olmuyor şöyle bitane kendim arkadaş edinmiş olsam biraz kafam rahatlamış olur en azından

senin o tarafın iyi değilmiş ben sıkılıyorum of layıp pof luyorum ama en azından sabahtan akşama iş beni rahatlatıyor.komşuların falan yokmu?

senin o tarafın iyi değilmiş ben sıkılıyorum of layıp pof luyorum ama en azından sabahtan akşama iş beni rahatlatıyor.komşuların falan yokmu?

kayınvalidemle aynı sokaktayız aramızda 5ev var yada yoktur öyle olunca da maluum iş bulup çalışsam bende kafam dağılır en azındanda onuda bulmak zor bu devirde :/ sen ne iş yapıyosun

kayınvalidemle aynı sokaktayız aramızda 5ev var yada yoktur öyle olunca da maluum iş bulup çalışsam bende kafam dağılır en azındanda onuda bulmak zor bu devirde :/ sen ne iş yapıyosun
ben devlet memuruyum canım benim burada tanıdığım akraba falan da yok atama ile geldik işte.sende dediğin gibi iş falan ayarlayıp çalışsan aslında kafan dağılır güvenilir temiz iş bulmak da sorun orası da ayrı çile

Merhaba arkadaşlar, ben de Eskişehir'de yeniyim, forumlara bakarken gördüm ki daha önce buluşma organizasyonları yapılmış acaba yine böyle birşeyler yapsak nasıl olur , hepinize sevgiler cevaplarınızı bekliyorumm...

Biri bana burayı sevdirsin lütfen bozüyük teyim Eskişehir'de de ev arıyorum Ankara'dan yeni geldim ve buradaki insanlara alışamadım imdatttrtrttttttttttttr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba annem eskişehirli, ben de eskişehirde yaşıyorum. Aslen ankaralıyım, şehir çok güzel ama şuan biraz küçük geliyor o kadar :) sevgiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ASLEN KOCAELİ AMA 1996 DAN BERİ ESKİŞEHİRDEYİZ EN ESKİŞEHİRLİDEN DAHA ESKİŞEHİRLİYİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…