• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskilerden bir cizgi film...

heıdı vardı su polyanna dusuncelı kız hersey guzel olcak buyuk babası ve kopegı vardı tom ve jerı , susam sokagı sakınlerı kurabıye canavarı, kalımero , agac kakan vudı, sırınler, hımeeeen, red kıd, ve voltran vardı benım cocuklugumda

heıdı vardı su polyanna dusuncelı kız hersey guzel olcak buyuk babası ve kopegı vardı tom ve jerı , susam sokagı sakınlerı kurabıye canavarı, kalımero , agac kakan vudı, sırınler, hımeeeen, red kıd, ve voltran vardı benım cocuklugumda

hahaha heidiyi cok severdim ekmegi sute batirip yiyolardi bende hep yemek isterdim onlarin yedigi ekmekten cocukluk iste:60::60:

ben de bu şapşalları severdim çok :66::66::66:

:69::92::92::92:bayılırdımmm
yuvarlak pencereli oda ister dururdum :27::60::60::60:

Son düzenleme:

sukubidubiduuuuveraryuuuuu :24::24::24::24::24::24:
:86:

size ve cizgi filmlere doyum olmuyor ,artık hepimiz rüyamızda cizgi filmler görürüz herkese iyi geceler;)
konu sahibinede ayrıca teşekkürler;)))

size ve cizgi filmlere doyum olmuyor ,artık hepimiz rüyamızda cizgi filmler görürüz herkese iyi geceler;)
konu sahibinede ayrıca teşekkürler;)))

rica ederim canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...ruyanda su agac olan minik renkli cizgi filmi gor bende transilvanya canavarini :1::1:

ayyy canim cizgi film izlemek istedi.... ALIS HARIKALAR DIYARINDA bayilirimmm......:46::46::46:

videosunu bulmaya çalısıyyorum ama bana birden çakmaktaşlar ve frenkestayn :) onu hatırlattı o da simpsonlar gibiydi olabilir mi

Back