• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskilerden bir cizgi film...

canım sen muppet babiesten mi bahsediyorsun :26:

baktım pek görsel bulamadım ama o degil herhalde ..
agactan bi yere girerlerdi okul gibiydi orası sihirli bişeylerdi
birilerinden saklanmak için kendilerini sıkarlar hemen agac vs. olurlardıı
sarı uzun saclı lulu gibi bişeyde vardı sanki yanlarında uyduruyoda olabilirim:PPP
ayy bulana cok dua ederimm:)))
starda cok erken saatte cıkıyodu sankii zaten bi gördüm bidaha kaybolmuştu

80 lerin sonu 90 ların başı dicektin sanırım...:1: ahhh o kadar uzun bi çocukluğumuz olsaydı keşke... o yılların çizgi filmleri çok başkaydı... yazık şimdiki çocuklara yok benten miş yok calıu mu neyse hiçbirinde ne casper ın ne çakmaktaşın ne şeker kız candy nin ah ne o jetgillerin.... (bu böyle gider) tadı yok....
bencede simdiki cizgi filmlerin hic tadi yok...:9:
aa ben de sorayım konu açılmışken,kime sorsam hatırlamıyor .. hani bi çocuk vardı adı Marco .. hatta çizgifilm başlarken "çav çav marcoooo" diye bağırıyodu..
hani annesi hastaydı, şişe falan temizliyodu marco para kazanmak için , öyle bişeyler.. neydi o ? :44:
ben hatirlamiyorum:26:
göremedim yolladıgını? :((

ben bu cizgi filmide hatirlamiyorum ama minik minik cok sekerler:52:

aa ben de sorayım konu açılmışken,kime sorsam hatırlamıyor .. hani bi çocuk vardı adı Marco .. hatta çizgifilm başlarken "çav çav marcoooo" diye bağırıyodu..
hani annesi hastaydı, şişe falan temizliyodu marco para kazanmak için , öyle bişeyler.. neydi o ? :44:

evet cevabı kendin vermişsin zaten çizgi filmin ismi marcoydu

[video=youtube;lzeVCC4PG24]http://www.youtube.com/watch?v=lzeVCC4PG24&NR=1[/video]

[video=youtube;2_z6UuBK9N8]http://www.youtube.com/watch?v=2_z6UuBK9N8&feature=related[/video]

sanırım seninde bahsettiğin bu

80 lerin sonu 90 ların başı dicektin sanırım...:1: ahhh o kadar uzun bi çocukluğumuz olsaydı keşke... o yılların çizgi filmleri çok başkaydı... yazık şimdiki çocuklara yok benten miş yok calıu mu neyse hiçbirinde ne casper ın ne çakmaktaşın ne şeker kız candy nin ah ne o jetgillerin.... (bu böyle gider) tadı yok....

Ayy evet kuzum yanlış olmuş :)) Sonu başı karışmış :)) :54:

küçük tvmizi salona koymuştuk ses olmasın annem uyanmasın diye sabahın köründe kardeşimle soguk odada üstümüzde koca battaniylerle oturup cizgi film izlerdikkk
annem hala söylenir sabahın köründe erkekimmmm diye safinazın sesiyle uyanırdık diyeee

evet cevabı kendin vermişsin zaten çizgi filmin ismi marcoydu

[video=youtube;lzeVCC4PG24]http://www.youtube.com/watch?v=lzeVCC4PG24&NR=1[/video]

[video=youtube;2_z6UuBK9N8]http://www.youtube.com/watch?v=2_z6UuBK9N8&feature=related[/video]

sanırım seninde bahsettiğin bu

inanmıyorum yaaa evet buu, sanki eski bi arkadaşımı görmüş gibi oldum:9::9:
teşekkür ederim :71::71:
çok güzeldiii :31:

küçük tvmizi salona koymuştuk ses olmasın annem uyanmasın diye sabahın köründe kardeşimle soguk odada üstümüzde koca battaniylerle oturup cizgi film izlerdikkk
annem hala söylenir sabahın köründe erkekimmmm diye safinazın sesiyle uyanırdık diyeee

:60::60::60::60::60:ay temel resite cok guzeldi ama :9:
ay reis yazana kadar resit yazmisimmmm :60::60:

Son düzenleme:
ee baska varmi aradigi cizgi filmi bulamayan gelsinnn:52::52:

çizgi film izlemek yalnız çocukların özelliği değil
ama ülkemizde böyle bi yaklaşım var :31:

çizgi film izlemek yalnız çocukların özelliği değil
ama ülkemizde böyle bi yaklaşım var :31:

haklisin ama simdi izlesek kocaman kizsin cizgi filmmi izliyorsun diyolar oysaki ben animasyon yada cizgi filmleri normal filmlere tercih ederim:44:

herkesin icindeki cocuga ses oldum gaibaaa:52::52::52:

evet canım kendi adıma cok teşekkür ederim eskileri görünce cok sevindim. peki en nefret ettiginizi cizgi film hangisiydii
benim adı yine aklımda degil ama bip bip diye bagırıp motor gibi kaçan kuş gibi bişey vardı ondan nefret ederdimm

evet canım kendi adıma cok teşekkür ederim eskileri görünce cok sevindim. peki en nefret ettiginizi cizgi film hangisiydii
benim adı yine aklımda degil ama bip bip diye bagırıp motor gibi kaçan kuş gibi bişey vardı ondan nefret ederdimm

road runner :9:

Back