eskilerden bir cizgi film...

sedulu videoyu izleyemiyorum ama transilvanya canavari dogru galiba baktim pek hatiladigim adama benzemiyor ama bende tam hatirlamiyorum zaten ismide zaten tanidik gelditesekkur ederim

sedulu videoyu izleyemiyorum ama transilvanya canavari dogru galiba baktim pek hatiladigim adama benzemiyor ama bende tam hatirlamiyorum zaten ismide zaten tanidik gelditesekkur ederim

canım vala anlattıklarından bunu çıkardım çünkü ben bunu çok izliyordum

esra cok sagol benim icin buyuk bi arastirmaya girmissin ama dogrusu transilvanya canavari dogru galiba cunku ismi cok tanidik geldi...
frankestein degil izlemedim hic adinida duymadim ama transilvanya canavari dogru galiba...
hepinize tesekkur ederimmm aksam aksam hepinizi meraklandirdimmm

evet şimdi grünce hatırladımm cok güzeldii 90 yıllarrrr...cok şanslı bir dönemiz bence:))
bende bitane sorsam bilen cıkarmı acaba kücük kücük renkli bişeyler vardı kendilerini sıkınca agac vs.. olurlardı.
agactan bi yerde yaşarlar orası okul gibiydi tamda hatırlamıyorum kii(

Canım benim, sana yardımı olmak için geçmişe döndüm araştırma yapınca:))

''80 li yılların başında 90 ların sonunda çocuk olmak başka'' diye boşa demiyorlar..Valla duygulandım...

sedulu simdi eminim kesinlikle buydu ikitane ikiz vampir kizlar var onlarin resminide gorunce tam hatirladim kesinlikle bu tesekkur ederimmm

sedulu simdi eminim kesinlikle buydu ikitane ikiz vampir kizlar var onlarin resminide gorunce tam hatirladim kesinlikle bu tesekkur ederimmm

rica ederim canım ne demek bi çizgi film manyağı olarak bol bol takip ederdim

canım sen muppet babiesten mi bahsediyorsun :26:

evet guzeldi yillar cabuk geciyor daha dun cocuktum...simdi ise kendim coluk cocuga karisacam
o dedigin cizgi film hangisiydi acep:26:

''80 li yılların başında 90 ların sonunda çocuk olmak başka'' diye boşa demiyorlar..Valla duygulandım...

bende bazen donuyorum cocukluguma ne kadar rahatmisim dertsiz tasasiz...

bayılırım bütün çizgi filmlere hala izlerim zevkle özellikle cedric ve sünger bop a bayılıyorum
diğer bütün çizgi filmlere de bayılırım
birde şeker kız candy,hayalet avcılarını ve şirinleri her gün okuldan gelince tvye yapışarak izlerdim çocukken

[video=youtube;o8Xwu1rE440]http://www.youtube.com/watch?v=o8Xwu1rE440[/video]

canım bahsettiğin şey bu olsa gerek

Son düzenleme:

bence casper sirinler ay savascilari seker kiz candy nerdeyse hepsine bayilirdim ah ah simdi dogru duzgun cizgi film yok tvlerde...

80 lerin sonu 90 ların başı dicektin sanırım... ahhh o kadar uzun bi çocukluğumuz olsaydı keşke... o yılların çizgi filmleri çok başkaydı... yazık şimdiki çocuklara yok benten miş yok calıu mu neyse hiçbirinde ne casper ın ne çakmaktaşın ne şeker kız candy nin ah ne o jetgillerin.... (bu böyle gider) tadı yok....

80 lerin sonu 90 ların başı dicektin sanırım... ahhh o kadar uzun bi çocukluğumuz olsaydı keşke... o yılların çizgi filmleri çok başkaydı... yazık şimdiki çocuklara yok benten miş yok calıu mu neyse hiçbirinde ne casper ın ne çakmaktaşın ne şeker kız candy nin ah ne o jetgillerin.... (bu böyle gider) tadı yok....

aa ben de sorayım konu açılmışken,kime sorsam hatırlamıyor .. hani bi çocuk vardı adı Marco .. hatta çizgifilm başlarken "çav çav marcoooo" diye bağırıyodu..
hani annesi hastaydı, şişe falan temizliyodu marco para kazanmak için , öyle bişeyler.. neydi o ? :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…