sedulu videoyu izleyemiyorum ama transilvanya canavari dogru galiba baktim pek hatiladigim adama benzemiyor ama bende tam hatirlamiyorum zaten ismide zaten tanidik gelditesekkur ederim
canım vala anlattıklarından bunu çıkardım çünkü ben bunu çok izliyordum
bende cok izlerdim ama bir turlu ismini hatirlayamadim...
canım hala emin olamıyorsan bi videoyu arat anlattıklarının içinde tarife en çok uyan bu
sedulu simdi eminim kesinlikle buydu ikitane ikiz vampir kizlar var onlarin resminide gorunce tam hatirladim kesinlikle bu tesekkur ederimmm
evet şimdi grünce hatırladımm cok güzeldii 90 yıllarrrr...cok şanslı bir dönemiz bence:))
bende bitane sorsam bilen cıkarmı acaba kücük kücük renkli bişeyler vardı kendilerini sıkınca agac vs.. olurlardı.
agactan bi yerde yaşarlar orası okul gibiydi tamda hatırlamıyorum kii(
evet guzeldi yillar cabuk geciyor daha dun cocuktum...simdi ise kendim coluk cocuga karisacamevet şimdi grünce hatırladımm cok güzeldii 90 yıllarrrr...cok şanslı bir dönemiz bence:))
bende bitane sorsam bilen cıkarmı acaba kücük kücük renkli bişeyler vardı kendilerini sıkınca agac vs.. olurlardı.
Canım benim, sana yardımı olmak için geçmişe döndüm araştırma yapınca:))
''80 li yılların başında 90 ların sonunda çocuk olmak başka'' diye boşa demiyorlar..Valla duygulandım...
rica ederim canım ne demek bi çizgi film manyağı olarak bol bol takip ederdim
evet şimdi grünce hatırladımm cok güzeldii 90 yıllarrrr...cok şanslı bir dönemiz bence:))
bayılırım bütün çizgi filmlere hala izlerim zevkle özellikle cedric ve sünger bop a bayılıyorum
diğer bütün çizgi filmlere de bayılırım
birde şeker kız candy,hayalet avcılarını ve şirinleri her gün okuldan gelince tvye yapışarak izlerdim çocukken
''80 li yılların başında 90 ların sonunda çocuk olmak başka'' diye boşa demiyorlar..Valla duygulandım...
[video=youtube;o8Xwu1rE440]http://www.youtube.com/watch?v=o8Xwu1rE440[/video]
canım bahsettiğin şey bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?