- 1 Temmuz 2010
- 107
- 0
- Konu Sahibi zeynep9292
artık evlenmek isteyip istemedigimi bile bilemiyorum canm.Seviyorum ama bilirsin kacan kovalanir diye bi soz var sanirim ben onu yasiyorum.bugun konusu acildi ve soyledi kaybetmekten korkmm dedi bugune kadr hic kimseyi kaybetmkten korkmadm dedi.bilirsin bu gibi durumlaridaa karsi taraf dahada cok hirslanr ve ustne duser sanirim benim yasadigmda bu.birazda ayrilk döneminden korkuyorm sanirim cok agir gecicegindende eminm yapim boyle cunku sevdiklerimi ailemide uzmekten cok korkuyorum.sonrasi guzel oluvak biliyorum ama o doneme geleme kadr yasicsklarm korkutuyo beni bide onu yani erkek arkadasimi baskalrina birakmak dusuncesi bile cileden cikartiyo beni.kalbim deli gibi seviyo onu ama mantigima cok ters geliyo boyle seyler.ben kesinlikle bunlari kaldiramayack biriydim nasil oluyoda herseye tamm diyebiliyorm anlamiyorum.bundan bir sene once bu yasicaklarimi anlatsaydi biri gulerdim yok daha neler ben kesinlikle minnet etmm affetmm kesinlikle ilerlemm derdim simdi sasiriyorm kendime.normlde cok dik kafaliyimdr bi iliskide ben ne istersem o ole olurdu olmkta zorundaydi ama cok degistirdi bnii.arkdaslrm bile hayrete dusuyo.gelecegimzde yani evlendigimzdde yine vurdumduymaz ben boyleyim ne istersem o olur tavirlarinda davranirsa naparim bilmiyorum ve şu andada ilerde oyle olucagindan eminim katlanamm sanirm.anlam veremiyorum bu tavirlari bagliyo ona beni sanki.dedigin gibi canm gercekten buyuk bi imtihann icindeyim şu an ve gercekten zorlaniyorum.ve galiba bu gube kadr o kadr ahını aldiklarm olduki onlari cekiyorum.faha yasim 21 onu hayatmdan cikarrsam cok daha mutlu olabilcegmi goruyorum cok daha mukemml ve deger verick insanlar hayatima giricek biliyorumama bilmek gormek aska sevgiye kafa karisikligna yetmiyomus galiba.tek bildigim ben ben degilim aptal bi kiz var hepsi.sadece bi an once dogru bi karar vermek istiyorum.ve onunla veya onsuz cok mutlu olmak istiyorumcok tesekkurler canim yazdklarn icim :)
canım heralde biri çok içten, bana yaptıklarını sana yapsınlar demiş, sana çok aşık biri :)
o kaybetmekten korkmam dediğinde yapıştır lafı hemen kendine hakaret ettirtme "bende korkmam, giden kendi kaybeder" diye ters ters konuş. o şunu bikere anlasın bunu yap : "benim yanımda bulunuyorsan,buna izin veriyor ve sana saygı duyuyorsam bunun tek sebebi seni sevmemdir, haddini bil" imajını oluşturmalısın tabi bunları çeşitli örnekleri anlatarak yapabilirsin yoksa ukala olursun onun gibi...
nebileyim bak kendinde diyorsun,sevgililerinde çok kıymetli olduğun o geçmişini bir hatırla lütfen...
kısaca seni ezceğine sen onu alttan alttan eziceksin, aşağılık kompleksine girsin. ama bunları kesinlikle dan dan sölemiceksin, böyle gülerek şaka yapar gibi söylüceksin, biriyle şakalaşırken "ya bi defol yaaa :))" demek vardır, birde ters şekilde "defol!" demek vardır yani sana bunu mu demek istedin diyemicek şakalaşırken sölüceksin, örneklerden bahsederken sölüceksin, onun gibi birini anlatıp yazık zavallı böleleri onun bunun elinde heves malzemesi olur, artık erkek kadın yer değiştirdi diceksin mesela. Şu egosunu biraz indirmezsen, düzelmez sende hep üzülürsün, öle de böle de..
Sen onu bukadar severken eğer o gerçkten giderse azcık olsun düşünmeden... Zavallı bir çocukmuş canım,şansı GERÇEKTEN yokmuş talihsizin... Çünkü senin gibisini bulamaz.. buarada o geçmişini anlatıo sen susuomusun? susma...
Kendini sakın hafife alma, sen çok değerlisin unutma... yıllar sonra hayatını anlat dediklerinde en fazla 1 gün anlatırsın o 21 yılı, oyüzden kendini yıpratma, dersini al, kendini de aşağılatma olurmu... hakaret o bildiğin, dönmem demek falan izin verme susma bunlara..
Son düzenleme: