- 13 Eylül 2013
- 108
- 1
- 34
- Konu Sahibi zeynep9292
Kızlar çok bunaldım kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun bi akıl verin bana 8aydır yolunda giden bi iliskim var 2 ay once evlilik kararı aldık ailemdeki herkes biliyo günde verildi iki hafta sonra istemeye gelicekler.erkek arkadasm kendine cok fazla guvenen ve de kendine asik biri kisaca cok fazla ukala.benden once gece hayati cok fazla olmus Allah icinde gercektn yakisikli ve kizlar bunu cok şımartms baslarda hic sorunumuz yoktu bana cok yalanlar soylemis hepsini ogrendim yalvardi yakardi affettirdi kendini.herseyi unutup devam ettim cunku ailem biliyodu is ciddiye binmisti seviyorumda zaten.ama guvenim tabikide sarsıldı.surekli bna benden tecrubeli oldugnu soyluyo her konuda.aramzda 6 yas var.gectgmz gunlerde benim neler yasadgmi bi bilsen benmle kesinlkle evlnmzdin dedi.anlat dedm bnde ne yasadn.ilk defa bunu birine anlatiyoms en yakn arkadsi bile bilmiyomus bunu bir sene öncesine kadar jigololuk yapiyomus.ogrendigimde dondum kaldim ne dicegmi bilemedim aklma geldikce midem bulaniyo kendindn yasca buyuk kadnlarla para karsiligi yatmis.ihtiyacida yok maddi acidan zevk icn yaptgni olgun kadinlarn dha tecrubeli oldugnu surekli bisylr ogtettgni soyledi ama artk sen varsn sen olmasaydn belkide hala daha devm ediyo olabilirdim sadce sen varsn artk dedi.onca yalanın üstne bunuda kuabul ettim seviyorum cnku sizce onceden jigololk yapmis olmasi ilerfe evliligmzi etkilermi gene yaparmi bilmiurm sonucta bisylerin tadına varms ben ona yetebilirmym ister istemz dusunuyorm bunlari.neyse bn bunuda kabul ettm bu aksam olsnlar canmi iyice skmaya basladi bunlari haketmedigmi dusunuyrm onca pisligni kabul etmisken.bu aksam yoktan yere kavga ettik arkadslaryla bi yere gidickti gitme dedm illa gidicm diye tuttrdu istemedgmi soyledim.gidicem dedi bi daha beni arama gidersn.dedim telefonu yuzune kapadm.aradan bir saat gecti aradim acti ve numarami sil bi daha beni arama cocukca harektler yapiyosn dedi.ufacik seyden hemn sogurum biliyosn sinirliyim yaoma bunlari şu anda gozumde sıfrsn dedi ama sinirle soyledigini biliyorum.simdi hic bisey olmamis gibi benimle konusuyo devm ediyoruz ama.ne yapicagmi bilmiyorm kafam cok karisik hakettigim degeri vermiyo diye dusunuyorm ona seyini sineye cektim ufak bi sozumdn sebep bunlari soylemesi cok zoruma gitti ama seviyorum kizlar nolur yardim efin ne yapicm evde hazrliklar basladi bile dönsem dönemiyorm seviyormda.ama ileride daha buyuk sorunlarla karsilsmktn korkuyorum aca nisanlilik doneminde degisrmi biseylerin ciddiyetini anlayinca.cnku şu an olursa olur olmzsa olmz modunda.bugune kdr tek bi sinirle iliskilerini bitrdigini ve gamszligni hep anlatrdi.banada hep derdi nisanlida sozlude olsak sogudmmu biter goz yasina bakmm diyo.ya ben cok cirkn bi kiz degilm ve kndime guvenimde var ama bni tamamn pskolojk olarak çokertti.haketmiyrum bu sozlerini.bu son olay ve jogololuk yapmis olmasi benm cok kafami karistrdi kolay seyler degil en azindan benim icin.nolur bana yardim edin bi akil verirn kizlar yanlis bi evlilige giden bi yola girmektn cok korkuyorumm