Eskiden yaptığım hiçbir şey zevk vermiyor tek yapmak istediğim eve erken gidip balonda müzik dinlemek

Biz ikimiz de aşılıyız bir haftadır ya korkudan da değil artık resmen içe kapandık. Ruh sağlığımız normal değil bence.

beni şu an en çok müsilaj etkiliyor.
kolera salgını kapıda diyollaaaa... bu virüsle mücadele ettim çünkü kolaydı. ama kolera öyle mi ? her an sudan birşey kapma korkusu ile yaşanmaz

Sandığınız kadar bencil biri olsam bu problemlerimin üzerinde durmaz, insanlarla iletişime karşı tahammülsüzlüğümü, onları kırdığımı umursamaz halimden gayet memnun yoluma devam ederdim ama görüyorsunuz ki bunu yapamıyorum bilakis epey canım sıkılıyor bu duruma hatta çoğu kez vicdan azabı çekiyorum ve aşmaya çalışıyorum. Ve ben aşmak için çözüm yolu ararken burada her konu açanı linç etmek için pusuda bekleyenlere karşı daha ne kadar anlayışlı olmamı bekliyorsunuz? Bir de söylediğim her şeyde kendimi övdüğümü düşünenler var ki, tanımadığım insanların mükemmel (!) birisi olduğumu düşünmesiyle elime ne geçecek onu da anlamadım ama mükemmellikten fazlasıyla uzak olduğumu her açtığım konuda zaten ifade ettiğimden emin olabilirsiniz.
pandemi döneminde evde çalışmaya alışmasına rağmen kendini sokaklardan sokaklara atmak isteyen, rakamlar X'e düşünce eve girmem haberiniz olsun diye tek beyaz yakalı benim sanırım.
Eskiden ben de öyleydim ama son kapanmadan sonra birden bire içime kapandım hala yaptığım aktiviteler var ama eskisi kadar zevk vermiyor, çabuk sıkıyor.
Söylediklerinize harfiyen katılıyorum haklısınız tek çözüm yolu zorlamak. Zorlanalım bakalım :)

herkes sosyal olmak zorunda degıl
daha once de annenızın zooorrla cıkarmasıyla fobınızı yenmıssınız yanı aslında sız ozunuzde boylesınız
sızde boyle oluverın ne olacak kı balkonda oturup muzık dınleyen kımseye karısmayan ınsanın kımseye zararı yok sosyallesmek sızı mutlu etseydı sosyallesırdınız zaten
kendı kendınıze yetebılıyorsanız ne ala muzık dınlerım spor yaparım kendı halımde mutluyum ama bırı gelecek dıye gerılıyorum dıyorsunuz sızı bellıkı bu yere getıren yanlıs ınsanlarla tanısmıs ve sogumussunuz olabılır boyle seyler

Teşekkür ederim :) ne demek istediğimi ve beni anladığınız için
evet anne zoruyla sosyalleşmiştim ama sonradan ondan da sosyal olmuştum evde durmak bilmezdim, gezmeyi kalabalık ortama karışmayı epey severdim ve en önemlisi insana tahammülüm vardı. Karşımdakini kırmaz canımı sıksa da sonuna kadar dinlerdim. Evime biri gelse gözlerimin içi gülerdi şimdi ne zaman gidecekler diye gözlerinin içine bakıyorum ve bu durum sonradan aklıma geldiğinde çok huzursuz ediyor acaba fark ettiler mi diye içim içimi yiyor.

bende biraz böyleyim
Yanlızlığı sevdim
Çok kalabalıkları kafam götürmüyor bir yerden sonra
Balkonda müzik dinle , yemek yap , sevdiğim şeyleri izle , forumlarda takıl daha çok zevk veriyor valla

bende biraz böyleyim
Yanlızlığı sevdim
Çok kalabalıkları kafam götürmüyor bir yerden sonra
Balkonda müzik dinle , yemek yap , sevdiğim şeyleri izle , forumlarda takıl daha çok zevk veriyor valla
O zaman yaşasın yalnızlık, müzik ve balkon♥ yalnızım ama yalnız olmadığıma sevindim :)

Bu bende de var, özellikle etrafımda beni anlamayan ne konuştuğunu bilmeyen fazla paylaşım yapıp ortak payda da bulunamadığım insanlar çok olunca kafa götürmeye götürmeye bu hale geldim ben, frekansım tuttuğunda çok severim mutlu olurum sosyalleşmekten tutmadığında ızdırap gibi geliyor yapmıyorum. Normal bence demek ki etrafında mutlu olacağın insan kalmamış gibi tek sıkıntı o insanları arayıp bulmalısın arada sırada, az öz. Biri gelecek diye korkma nedenin tam olarak nasıl bir şey, gelecek şimdi boş boş konuşacak çekemem gibi mi yoksa sosyal fobi gibi mi

İlla sosyal fobi olmayabilir.
Bazen sıkılıyor insan.Eski yaptıklarından soğumaya başlayabiliyor bir süre sonra..

Beni asıl yapmak istediklerimden alıkoyacacak korkusu. O an müzik dinlemek istiyorumdur mesela, kitap okumak ya da film, dizi izlemek istiyorumdur haliyle biri gelince bunları yapamıyorum. Eskiden böyle değildi telefonum ya da kitabım her daim benimle deyip karşımdakiyle güzel sohbetin tadını çıkarırdım.
İlla sosyal fobi olmayabilir.
Bazen sıkılıyor insan.Eski yaptıklarından soğumaya başlayabiliyor bir süre sonra..
Haklısınız sosyal fobi gibi değil zaten ya mevsimsel ya dediğiniz gibi ya da şizoid bozukluk olabilir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…