- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Aaa siz erkek arkadaşına zaman ayırmak yerine bdv’de takılmayı, eski türk dizisi izlemeyi tercih eden üyesiniz. Pandemiden değil sizinki, normal haliniz bu değil mi zaten?
Bazı üyelerin nickini hatırlamasam bile açtıkları her konuda araya sıkıştırdığı cümlelerden tanıyorum. Bir tanesi de derdiyle ne kadar alakasız olursa olsun arabası olduğunu yazıyor konu açarkenBence sizin normal haliniz böyle, siz yapı itibariyle içine kapanık ve bencil bi insansınız. Ama hiic anlamadığım şey, her konunuzda istikrarla vurguladiginiz "spor yapıyorum, yürüyüş yapıyorum, işten önce spor yapıyorum, işten sonra yürüyüş yapıyorum, ben spor yapıyorum" falan gibi söylemler. Tamam, spor çok güzel bişey, eminim çok da sagliklisinizdir bu yüzden, ama bunu neden bu kadar vurguladiginizi, neyi ispatlamaya çalıştığınızı anlayamıyorum?
Benimki evden çıkmak istememe istediğinden ziyade yalnız kalma isteği daha çok. Dışarda farklı bir ortamda tek başıma olacaksam seve seve çıkıyorumKaplumbağa sendromu (yanlış hatırlamıyorsam) diye yeni bir sendrom tanımlamış psikiyatri derneği yakın zamanda. Özellikle beyaz yakalı çalışanların evden çalışma sürecinde geliştirdiği bir sendrommuş. Evden çıkmak, sosyalleşmek istememe gibi belirtileri var. Pandemi süreciyle alakalıysa bu soyutlamanız muhtemelen nur topu gibi bir sendromunuz var.
Erkek arkadaşlarımla telefonla iletişim kurmak yerineydi yalnız birebir görüşmek yerine değil. Yüz yüze görüşmelere seve seve giderdim arkadaşlarımla, akrabalarımla sürekli iletişim halindeydimAaa siz erkek arkadaşına zaman ayırmak yerine bdv’de takılmayı, eski türk dizisi izlemeyi tercih eden üyesiniz. Pandemiden değil sizinki, normal haliniz bu değil mi zaten?
Bencil olduğum kanısına nasıl vardınız, erkek arkadaşımla uzun süreli telefon görüşmelerinden sıkılmamdan mı? O halde sizin de ciddi ön yargılı olduğunuzu söylemek zorundayım bu da en az bencillik kadar kötü bir problem.Bence sizin normal haliniz böyle, siz yapı itibariyle içine kapanık ve bencil bi insansınız. Ama hiic anlamadığım şey, her konunuzda istikrarla vurguladiginiz "spor yapıyorum, yürüyüş yapıyorum, işten önce spor yapıyorum, işten sonra yürüyüş yapıyorum, ben spor yapıyorum" falan gibi söylemler. Tamam, spor çok güzel bişey, eminim çok da sagliklisinizdir bu yüzden, ama bunu neden bu kadar vurguladiginizi, neyi ispatlamaya çalıştığınızı anlayamıyorum?
Sanıyorum o kadar yoğun spor da çok sağlıklı bir şey değil profesyonel sporcu değilseniz.Bence sizin normal haliniz böyle, siz yapı itibariyle içine kapanık ve bencil bi insansınız. Ama hiic anlamadığım şey, her konunuzda istikrarla vurguladiginiz "spor yapıyorum, yürüyüş yapıyorum, işten önce spor yapıyorum, işten sonra yürüyüş yapıyorum, ben spor yapıyorum" falan gibi söylemler. Tamam, spor çok güzel bişey, eminim çok da sagliklisinizdir bu yüzden, ama bunu neden bu kadar vurguladiginizi, neyi ispatlamaya çalıştığınızı anlayamıyorum?
Valla hiç bilmiyorum ben günde bi saat spor yapınca akşama kadar dünyadan elimi etegimi çektiğim içinSanıyorum o kadar yoğun spor da çok sağlıklı bir şey değil profesyonel sporcu değilseniz.
Chill out, spor konusuna takilmam tabii ki sizin sorununuz değil tıpkı sizin bencil biri olmanızın benim sorunum olmaması gibi. Hakaret ya da eleştiri olsun diye söylemedim, bencil olduğunuz kanısına da erkek arkadaşlarınızla telefonda konuşmak istememenizden varmadim. Sadece konusmalarinizdaki ufak nuanslar, detaylar, üslubunuz, bunun gibi bi çok şey sizin bencil biri olduğunuz izlenimini uyandırıyo, böyle düşünen tek kişi ben değilim üstelik ve bu bi önyargı değil, izlenim. Sizi itham etmedim yani, şu sayfayı kapattıktan sonra unutacak olduğum bi izlenimimi aktardım. Ama siz samimi anlamda "nereden bu kanıya vardığımi" sormadiniz, benim sizi itham ettiğimi düşünüp samimi bi sorgulama içine girmek yerine siz de beni önyargılı olmakla itham edip aklinizca bana "karşılık" verdiniz. Yalnızca bu bile, yüzeysel bi bakış açısına sahip olmayan kişiler için sizinle ilgili pek çok özelliğe ışık tutuyor. Rica ederim hep siz mi sadece kendinize vakit ayiracaksiniz, biraz da ben size ayirayim ne çıkar.Benimki evden çıkmak istememe istediğinden ziyade yalnız kalma isteği daha çok. Dışarda farklı bir ortamda tek başıma olacaksam seve seve çıkıyorum
Erkek arkadaşlarımla telefonla iletişim kurmak yerineydi yalnız birebir görüşmek yerine değil. Yüz yüze görüşmelere seve seve giderdim arkadaşlarımla, akrabalarımla sürekli iletişim halindeydim
Bencil olduğum kanısına nasıl vardınız, erkek arkadaşımla uzun süreli telefon görüşmelerinden sıkılmamdan mı? O halde sizin de ciddi ön yargılı olduğunuzu söylemek zorundayım bu da en az bencillik kadar kötü bir problem.
Spor konusuna gelince; tek başıma da zevk aldığım, severek yaptığım etkinliklerin olduğunu belirtmenin, problemin çözümüne yönelik fayda sağlayacağını düşündüğüm için gün içinde yaptığım genel faaliyetleri belirtme gereği duydum sadece spor konusuna takılmanız benim sorunum değil. Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Di mi, işte bize bi mesaj veriyo bu ayrıntılar kişinin karakteriyle ilgili, ama ne?Bazı üyelerin nickini hatırlamasam bile açtıkları her konuda araya sıkıştırdığı cümlelerden tanıyorum. Bir tanesi de derdiyle ne kadar alakasız olursa olsun arabası olduğunu yazıyor konu açarken
Chill out, spor konusuna takilmam tabii ki sizin sorununuz değil tıpkı sizin bencil biri olmanızın benim sorunum olmaması gibi. Hakaret ya da eleştiri olsun diye söylemedim, bencil olduğunuz kanısına da erkek arkadaşlarınızla telefonda konuşmak istememenizden varmadim. Sadece konusmalarinizdaki ufak nuanslar, detaylar, üslubunuz, bunun gibi bi çok şey sizin bencil biri olduğunuz izlenimini uyandırıyo, böyle düşünen tek kişi ben değilim üstelik ve bu bi önyargı değil, izlenim. Sizi itham etmedim yani, şu sayfayı kapattıktan sonra unutacak olduğum bi izlenimimi aktardım. Ama siz samimi anlamda "nereden bu kanıya vardığımi" sormadiniz, benim sizi itham ettiğimi düşünüp samimi bi sorgulama içine girmek yerine siz de beni önyargılı olmakla itham edip aklinizca bana "karşılık" verdiniz. Yalnızca bu bile, yüzeysel bi bakış açısına sahip olmayan kişiler için sizinle ilgili pek çok özelliğe ışık tutuyor. Rica ederim hep siz mi sadece kendinize vakit ayiracaksiniz, biraz da ben size ayirayim ne çıkar.
Yardım istemiyo ki zaten, sanırım onaylanmak istiyo, ne istediğini tam olarak ben de anlayamadımBu üyeye burada herhangi birinin herhangi bir şekilde yardımcı olabileceğini düşünmüyorum ben açıkçası. Daha önce de sayfalarca yazıldı, hala aynı yerde.
Muhtemelen onaylanmak istiyor. Kendisini onaylamayan her mesaja agresif cevaplar veriyor çünkü.Yardım istemiyo ki zaten, sanırım onaylanmak istiyo, ne istediğini tam olarak ben de anlayamadım
Biz dün konuştuk beyimle yarın dışarı çıkalım hatta denize gidelim dedik. Sabah kalktık amaaan boşver hafta içi gideriz kalabalıktır şimdi dedik evde oturuyoruz. Resmen ev kuşu olduk. Sinirim bozuluyor ama çıkamıyorum da.pandemi döneminde evde çalışmaya alışmasına rağmen kendini sokaklardan sokaklara atmak isteyen, rakamlar X'e düşünce eve girmem haberiniz olsun diye tek beyaz yakalı benim sanırım.
Biz dün konuştuk beyimle yarın dışarı çıkalım hatta denize gidelim dedik. Sabah kalktık amaaan boşver hafta içi gideriz kalabalıktır şimdi dedik evde oturuyoruz. Resmen ev kuşu olduk. Sinirim bozuluyor ama çıkamıyorum da.
Biz ikimiz de aşılıyız bir haftadırben sabah aşımı oldum. bi cengaverlik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?