Eski yöntemlerle evde gebelik testi

7
Elle gebelik testini ilk defa senden duyuyorum doğru sonuç veriyor mu acaba?

Eskiden ultrason yokken ebeler böyle anlıyormuş gebeliği canıö

Adete yakın zamanda orta parmağınızı yıkayıp vajinaya sokuyorsunuz elinize burun ucu gibi sert bir şey geliyorsa hamile değilsiniz adet olacaksınız ama hiçbir şey gelmiyorsa yani boşluksa hamilesiniz demek.
Bende ilk defa sizden duydum peki siz boylemi anladiniz hamile oldugunuzu

Test yaptım sonrasında tabi ki hatta ayın 15inde fark ettim test yaptım negatifti ayın 17sinde testi tekrarladım silik çizgi gördüm yani testten bile erken belli oldu bu şekilde

Test yaptım sonrasında tabi ki hatta ayın 15inde fark ettim test yaptım negatifti ayın 17sinde testi tekrarladım silik çizgi gördüm yani testten bile erken belli oldu bu şekilde

[/QUOTE
Himmm

Benim şimdiye kadar denediğim tüm evde yapılan yöntemler hatalı sonuçlar verdi. Sadece elle yapılan test doğru çıktı
Elle yaptığınız testi kaç gün gecikmede yapınca oluyor cok gerginim denedim birsey anlamadım ve 2 gün gecikti

Elle yaptığınız testi kaç gün gecikmede yapınca oluyor cok gerginim denedim birsey anlamadım ve 2 gün gecikti

Gecikme olmamıştı daha canım. Ovulasyondan 1 hafta 10gün sonra filan anlamıştım. Gecikme olduysa neden test yapmıyorsun

Karbonat denemiştim köpür köpür köpürmüştü . Ama gebelik yoktu .
Aynı şekilde çamaşır suyu limon suyu
Hiçbiri doğru sonuç vermedi :)

Ben elle denedim.İnşallah doğru değildir.bir sürü şişlik geldi parmağımın ucuna.2 gün var adete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…