bence adetin 1 2 gun geçsin idrar testi yapAnladım teşekkür ederim bende şekerle yaptım şeker erimedi erimezse pozitif mis acaba hamile miyim?
Sağol canım Allah razı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Şu an kaç aylık?
Ben şimdi denedim affedersin boşluğa gidiyor parmağım
Ay hadi inşallah hamilesindirr
Elle gebelik testini ilk defa senden duyuyorum doğru sonuç veriyor mu acaba?Ay hadi inşallah hamilesindirr
Elle gebelik testini ilk defa senden duyuyorum doğru sonuç veriyor mu acaba?
Bende ilk defa sizden duydum peki siz boylemi anladiniz hamile oldugunuzuAdete yakın zamanda orta parmağınızı yıkayıp vajinaya sokuyorsunuz elinize burun ucu gibi sert bir şey geliyorsa hamile değilsiniz adet olacaksınız ama hiçbir şey gelmiyorsa yani boşluksa hamilesiniz demek.
Bende ilk defa sizden duydum peki siz boylemi anladiniz hamile oldugunuzu
Bende ilk defa sizden duydum peki siz boylemi anladiniz hamile oldugunuzu
Test yaptım sonrasında tabi kihatta ayın 15inde fark ettim test yaptım negatifti ayın 17sinde testi tekrarladım silik çizgi gördüm yani testten bile erken belli oldu bu şekilde
Test yaptım sonrasında tabi kihatta ayın 15inde fark ettim test yaptım negatifti ayın 17sinde testi tekrarladım silik çizgi gördüm yani testten bile erken belli oldu bu şekilde
[/QUOTE
Himmm
Elle yaptığınız testi kaç gün gecikmede yapınca oluyor cok gerginim denedim birsey anlamadım ve 2 gün geciktiBenim şimdiye kadar denediğim tüm evde yapılan yöntemler hatalı sonuçlar verdi. Sadece elle yapılan test doğru çıktı
Elle yaptığınız testi kaç gün gecikmede yapınca oluyor cok gerginim denedim birsey anlamadım ve 2 gün gecikti
Korkuyorum negatif görmekten sıkıldımGecikme olmamıştı daha canım. Ovulasyondan 1 hafta 10gün sonra filan anlamıştım. Gecikme olduysa neden test yapmıyorsun
Hamile misinizElle gebelik testini ilk defa senden duyuyorum doğru sonuç veriyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?