karbonatla yaptı pozitifti sonra arkasından test yaptı pozitifEvde doğal yollarla şekerle karbonat tuz yada limonla gebelik testi yapıp da doğru sonuç alan var mı ??
Karbonat la nasıl yaptınız anlatır mısınızkarbonatla yaptı pozitifti sonra arkasından test yaptı pozitif
idrarı bi kaba koydum sonra üstüne 2 çay kaşıkadar karbonat ekledim sonra üstü köpürmeye başladı içinde tomurcuklar yukarıya doğru hareket ediyordu negatif olursa köpürme hareketlenme olmazmışKarbonat la nasıl yaptınız anlatır mısınız
Anladım teşekkür ederim bende şekerle yaptım şeker erimedi erimezse pozitif mis acaba hamile miyim?idrarı bi kaba koydum sonra üstüne 2 çay kaşıkadar karbonat ekledim sonra üstü köpürmeye başladı içinde tomurcuklar yukarıya doğru hareket ediyordu negatif olursa köpürme hareketlenme olmazmış
2 gün var sabırsızlanıyorumIdrar zaten asidik yapılıdır illa ki köpürür bunlarla yanıltıcı sonuçlar alırsınız.
Adetinize kac gun var?
Test yaparsanız çıkar böyle şeylerle ugrasmayin2 gün var sabırsızlanıyorum
Bilmiyorum ya adetimin gelmesini beklicem o zaman iki gün sonra regl olmam gerekiyor baklm hayırlısıAz once de diğer konuna yazmışım canım 2gun kala yapmışsın olsa çıkardı diye düşünüyorum ama belki idrara geç düşebilir adetin gecerse tekrarla ama psikolojik olarak stres yapıyorsunuz bu da olmamasına cok büyük engel maalesef.
Benim adete 3 gun kala cok cok silik cikmisti onu da eşimin aklıma girmesi ile yapmıştım negatif olacak düşüncesi ile sonra giderek koyulasti cok şükür.Bilmiyorum ya adetimin gelmesini beklicem o zaman iki gün sonra regl olmam gerekiyor baklm hayırlısı
Elle yapılan test mi neymiş o söyler misinizBenim şimdiye kadar denediğim tüm evde yapılan yöntemler hatalı sonuçlar verdi. Sadece elle yapılan test doğru çıktı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim adete 3 gun kala cok cok silik cikmisti onu da eşimin aklıma girmesi ile yapmıştım negatif olacak düşüncesi ile sonra giderek koyulasti cok şükür.
Sende stres yapmadan belirti aramadan gününün geçmesini bekle canim.
Elle yapılan test mi neymiş o söyler misiniz
Gerçekten mi yapayım mıAdete yakın zamanda orta parmağınızı yıkayıp vajinaya sokuyorsunuz elinize burun ucu gibi sert bir şey geliyorsa hamile değilsiniz adet olacaksınız ama hiçbir şey gelmiyorsa yani boşluksa hamilesiniz demek.
Ciddi misiniz ilk defa sizden duyuyorum böyle birşey enteresanGerçekten mi yapayım mı
Gerçekten mi yapayım mı
Ben şimdi denicemValla siz bilirsiniz ben hamileyken denedim gerçekten boşluk hissettim. Gebelik şüphem varken ne zaman denesem hep top gibi bir şey geliyordu ve adet oluyordum
Ben şimdi denedim affedersin boşluğa gidiyor parmağımBenim şimdiye kadar denediğim tüm evde yapılan yöntemler hatalı sonuçlar verdi. Sadece elle yapılan test doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?