• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski yada yeni,her türlü fotolarınız profesyonelce istediğiniz şekilde düzeltilir

Mr_cy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar düğün,nişan,özel gün ,bebeğinizin yada istediğiniz her türlü fotoğraflarınız istediğiniz şekilde uygun fiyata photoshopta düzeltilir.ilgilenen arkadaşlar özelden yada mail adresimden ulaşabilirler. şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar düğün,nişan,özel gün ,bebeğinizin yada istediğiniz her türlü fotoğraflarınız istediğiniz şekilde uygun fiyata photoshopta düzenlenir.ilgilenen arkadaşlar özelden yada mail adresimden ulaşabilirler. şimdiden teşekkürler.ekte birkaç tane fotoğraf ve albüm örneği bulunmaktadır.eğer daha farklı örnekleride görmek isterseniz yükleyebilirim. $imagesCAC84VIL.jpg $imagesCA1FIRYV.jpg $imagesCA7BO2EP.jpg $imagesCA9N8J3Z.jpg $imagjes.jpg $imagesCARPV3O7.jpg $imagesCAMX476B.jpg

Son düzenleme:
merhaba canım şimdi benim 3 yaşında bi oğlum var ve ben oğlumun doğduktan bu zamana kadar olan seçme fotolarından bir albüm yaptırmak istiyorum ama fotoğrafların bazılarında istemediğim kişiler varve bazı fotolarda da yüzü güzel çıkmış ama arkası bulanık ve kötü bunları değiştirebilirmisiniz? birde albümü öyle kilasik istemiyorum modern ve şık olsun....son olarakta benim düğün ve nişan fotolarım için albüm istiyorum resimler normal makinayla çekilmişti ama ben stüdyoda çekilmiş gibi gözükmesini istiyorum yani o şekilde bir albüm istiyorum bunu yapabilirmisiniz ben fotoğrafçıya gittim bana çooooooook uçuuuuk bir rakam söyledi sende böyle bişey istiyorsan hiç cevap yazma eğer benim işimi iyi bir şekilde yaparsan çevremdede yaptırmak isteyenler var onlarada seni tafsiye ederim sizde haber bekliyorum iyi günler

merhaba canım şimdi benim 3 yaşında bi oğlum var ve ben oğlumun doğduktan bu zamana kadar olan seçme fotolarından bir albüm yaptırmak istiyorum ama fotoğrafların bazılarında istemediğim kişiler varve bazı fotolarda da yüzü güzel çıkmış ama arkası bulanık ve kötü bunları değiştirebilirmisiniz? birde albümü öyle kilasik istemiyorum modern ve şık olsun....son olarakta benim düğün ve nişan fotolarım için albüm istiyorum resimler normal makinayla çekilmişti ama ben stüdyoda çekilmiş gibi gözükmesini istiyorum yani o şekilde bir albüm istiyorum bunu yapabilirmisiniz ben fotoğrafçıya gittim bana çooooooook uçuuuuk bir rakam söyledi sende böyle bişey istiyorsan hiç cevap yazma eğer benim işimi iyi bir şekilde yaparsan çevremdede yaptırmak isteyenler var onlarada seni tafsiye ederim sizde haber bekliyorum iyi günler

merhaba canım şimdi anladığım kadarıyla siz oğlunuzun 3 yaşına kadar olan fotolarından bir albüm istiyorsunuz ama bazı fotolarda istemediğiniz kişler var, tamam onları kaldırırız yada başka biriyle değiştiririz.kötü çıkmış fotolarıda düzeltirim sorun olmaz.birde düğün ve nişan fotolarınızla biraz oynayıp stüdyoda çektirilmiş gibi olur.fiyat olarakta merak etmeyi o kadar fiyat çekmem çünkü benim dükkan kiram çalıştırdığım elemanım yok o yüzden fiyatta anlaşırız siz bana kafanızdaki fiyatı yada en fazla ne kadara yaptırabileceğinizi söyleyin ben sizie ona göre hem fiyat hemde albümlerin şablonları ile ilgili bilgi veriyim yada . isterseniz özelden mesaj atın numaranızı yada mail adresinizi daha ayrıntılı olarak konuşalım olurmu. benim mail adresim aynur.yildiz2009@gmail.com burdanda mail atabilirsiniz iyi günler

Back