ESKİ USUL HAMILELIK TEDAVISI

hasretim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
166
22
33
MERHABA ARKADASLAR
BUGUN İTİBARİYLE TOPLAM 3 GUN KARNIMA MASAJ YAPILDI.
KARNIMA KUPA CEKILDI BELE YAPILAN GIBI BIRSEY VE MASAJ YAPTI.
BU TEYZE DAMAR UST USTE GELDIGINI BELIRTMISTI VE KANAMAM DA ICIMDEN PARCA DUSTU YAPTIRAN YADA DUYAN VARMI BOYLE BIRSEYI KADIN BİRKEZ DAHA ADETT ARDINDAN HAMILE KALIRSIN INS DEDI VE TEK KURUS PARA ALMADI COCUK OLUNCA HEDIYEI GETIRISIN DEDI FIKIRLERINIZI BEKLYORUM

Bacim Rabb'im nasip ettikten sonra boyle seylerin cogu faso fiso...
Bence boyle ilkel bir yontem ile hamile kalacagim diye sartlandirma kendini....
Sonunda hayal kiriklihina ugrayan sen olursun...
Duani et sen bacim hicbir sorununuz yoksa melegin gelecegi ani kendi sececektir emin ol ♥♥♥
Umarim melegin en kisa zamanda seninle olur ♥♥♥

BEN SADECE SANSIMI DENEDIM RABIM NE YAZDI ISE O KARDESIM. HAYRIN NERDEN GELECEGI BELLI OLMUYOR. SARTLANDIRMAKTAN OTE BIR UMUT ISTE ARTIK UZULMEK ISTEMYORUM ZATEN SU AKAR YOLUNU BULUR RABIM HAYRLISIN VERSIN INS HER ISTEYENE NASIP EDER

Canim benim vardir onhn vakti zamni tabiki belki vesile olur seninki ama rabbim gonlune gore versin

Canim bole seylere bende hic inanmazdm ama 7 senedir cocugu olmayan birinin cocugu oldu 4 senedir olmayani cocugu oldu o kadina gittikten sonra. Rahim egriligini falan doktorlar bilmiyo ama onlar bilip dueltiyo. Ilken oldugunuda dusunmuyorum. Kadin kendi capinda fantazi yapiyor degil milletin gobegini elleyip para bile lmiyor dedigin gibi. Ben inaniyorum. Rabbim insallh verir

BEN SADECE SANSIMI DENEDIM RABIM NE YAZDI ISE O KARDESIM. HAYRIN NERDEN GELECEGI BELLI OLMUYOR. SARTLANDIRMAKTAN OTE BIR UMUT ISTE ARTIK UZULMEK ISTEMYORUM ZATEN SU AKAR YOLUNU BULUR RABIM HAYRLISIN VERSIN INS HER ISTEYENE NASIP EDER

Bunu ben de yaptırdım.
Üzerine de paşa paşa 3. kez adet oldum...
Umarım sende işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…