Canim hep umutsuz konusuyorum yanlis anlama cunku bende yasadim icin soyluyorum dostinex kulandim bana ayni seyi soylediler olmadi catlama igneside oldum olmadi sorun olmadığı halde hamile kalamiyorum nerdeyse 3 yildir evliyimAcaba piskoljkmen kendimi gebe mı sayıyorum ya ama benimkullandığım dostinex kullanan kadınların yüzde 80 o ay hamile kalmışlar
Sen daha 7 aylık evlisin hemen umutsuzlanman saçma olur kendi moralini bozup eşininkinide bozma derim umutlu ol benim gibiGerçekten mi zaten şu dakka dan sonra bütün umudumu yitirdim
Hafif açık pembe lekem oldu. Sorun olmaz inşallahhhGerçekten mi zaten şu dakka dan sonra bütün umudumu yitirdim
Nerde oturuyosun canım sen doktora gözükmüşmüydün.Diyer arkadas doğru söylüyor zadece cok heveslenip uzul istemedim bende o hayal kirikligini yasadin için sana bunu soyledim sen daha yolun basindasin biraz sabret olucak dua ni eksik etme ben kendim cok uzuldum için soyledim benim burda cok diyen oldun tamam hamilesin cok sevindim ama hep hayal kirikligi oldu yine dünden herhalde biri yazmiş tamam şimdiden hayirli olsun diye ve dünden adet olucam gibi hissediyorum senin adet duzensizligin varmiş adettin bittince 5 gun sonra 14-15 gune kadar 1 veya 2 gunde bir ilişki olsun ayağa kalkma ve yastik koy kalcanin altina diyer gunlerde yap garanti olsun belki geç yumurtlarsin benim gittiğim doktorla oyle diyolardi belki bi faydam olur
Fransada oturuyorum burda ve turkiyede doktorlara gittim once dostinex kullandim yada dupaston du galiba adet duzensizligi için sonra turkiyede bi doktora gittim yumurtaliklar tembel mi ne dedi tam hatirlayamiyorum sonra klomen verdi 3 aylik oda olmadi burda doktora gittim sorunun yok tedavi onermiyorum simdilik dedi tamam dedim sonra 2 ay once turkiyedeydim doktora gittim sorun yok dedi ama catlatma ignesi yapti oda olmadi simdi beklemedeyim adet gunum bugun baya adet agrim var 4 gundur ama dun ve bugun tam hisettim olucami suan daha olmadim ama aksam veya yarin olurum zaten test yapmiştim 22 sinde negatif di kaç saat sonra test zorliyinca birazcik silik cikti cok zor gozukuyo ama bu silik testler cok gordum sonradan hep zaten negatif oluyoNerde oturuyosun canım sen doktora gözükmüşmüydün.
Sende 3 yıllık evliymişsin allahım sanada bir bebek nasip eylesin umudunu kırma
Büyük ihtimalle yumurtlaman biraz uzun sürüyordur.Fransada oturuyorum burda ve turkiyede doktorlara gittim once dostinex kullandim yada dupaston du galiba adet duzensizligi için sonra turkiyede bi doktora gittim yumurtaliklar tembel mi ne dedi tam hatirlayamiyorum sonra klomen verdi 3 aylik oda olmadi burda doktora gittim sorunun yok tedavi onermiyorum simdilik dedi tamam dedim sonra 2 ay once turkiyedeydim doktora gittim sorun yok dedi ama catlatma ignesi yapti oda olmadi simdi beklemedeyim adet gunum bugun baya adet agrim var 4 gundur ama dun ve bugun tam hisettim olucami suan daha olmadim ama aksam veya yarin olurum zaten test yapmiştim 22 sinde negatif di kaç saat sonra test zorliyinca birazcik silik cikti cok zor gozukuyo ama bu silik testler cok gordum sonradan hep zaten negatif oluyo
Yok yapmadim er bu ay olmasam bi turk doktor var ona gidicem insallah rabim en kisa zamanda herkese bi evlat nasip eder herkez için dua mi eksik etmiyorumBüyük ihtimalle yumurtlaman biraz uzun sürüyordur.
Ben de özel bi hastaneye gidiyorum çok ismini duyduğum bir doktorun .Benim yumurtalarım 2-3 ayda bir yumurtlamam oluyor.
Bebişin olucağına inanıyorum senin sakın ümidini yitirme doktora gitmeyede devam et derim hsg çekimi yaptırmışmıydın
Amin canım Allah isteyen herkese hemen versin, aratmasın. Ben de gecen hafta hsg cektirdim çok şükür tüpler açık çıktı hic sorun gozukmuyor beklemeye devam ediyorum.. sen de çektir mutlaka. Eşin sperm testi yaptırdı mi?Yok yapmadim er bu ay olmasam bi turk doktor var ona gidicem insallah rabim en kisa zamanda herkese bi evlat nasip eder herkez için dua mi eksik etmiyorum
Sen daha 7 aylık evlisin hemen umutsuzlanman saçma olur kendi moralini bozup eşininkinide bo
Diyer arkadas doğru söylüyor zadece cok heveslenip uzul istemedim bende o hayal kirikligini yasadin için sana bunu soyledim sen daha yolun basindasin biraz sabret olucak dua ni eksik etme ben kendim cok uzuldum için soyledim benim burda cok diyen oldun tamam hamilesin cok sevindim ama hep hayal kirikligi oldu yine dünden herhalde biri yazmiş tamam şimdiden hayirli olsun diye ve dünden adet olucam gibi hissediyorum senin adet duzensizligin varmiş adettin bittince 5 gun sonra 14-15 gune kadar 1 veya 2 gunde bir ilişki olsun ayağa kalkma ve yastik koy kalcanin altina diyer gunlerde yap garanti olsun belki geç yumurtlarsin benim gittiğim doktorla oyle diyolardi belki bi faydam olur
Aynı şey banada oldu diğer eltiminde 2 tane çocuğu var ve oda şimdi istiyor benden önce sen yap diyor..Ya evettt eltim yapınca gözler d
Ya Nebilim çok acayip duskunumm bide eltimin olunca gözler bana çevrildi hep
Aynı şey banada oldu diğer eltiminde 2 tane çocuğu var ve oda şimdi istiyor benden önce sen yap diyor..
Şuanda damla damla koyu kahve rengi kanamam oluyor ve çoooook az inşallah yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?