- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
Canim sonuc ne olduKaptırdım kaptırcağım kadar kuzumm yarın kan testi vermeye karar verdim...
Aman dua et bana canınm
Gittimde 1.5 da gel dedi evde bekliyorumCanim sonuc ne oldu
Sonuç gelince mutlaka bildir canimGittimde 1.5 da gel dedi evde bekliyorum
Hadi insallah guzel sonuclar aliriz beni haberdar etCanım sonuç negatif çıktı doktor geç döllenmede olabilir seni takip edelim biraz dedi.Kanamaların tamamen bitince gel seninle ilgileneyim dedi.
Vucudumu yanıyorum hamile olduğumu düşünüyorum ama allah büyük biraz daha beklicez
Naptin canimCanım sonuç negatif çıktı doktor geç döllenmede olabilir seni takip edelim biraz dedi.Kanamaların tamamen bitince gel seninle ilgileneyim dedi.
Vucudumu yanıyorum hamile olduğumu düşünüyorum ama allah büyük biraz daha beklicez
İdrar testi yaptım çok hafif bir ikinci çizgi çıktıNaptin canim
Ayy insallah hamilesindir canim resim atsana bakalimİdrar testi yaptım çok hafif bir ikinci çizgi çıktı
Ayy insallah hamilesindir canim resim atsana bakalim
Telephondan atabilirsin canim dosya yuklene var cevap yazdin yerde sonra arsivden ekle yaziyo ordan yuklersinTelefondan giriyorum ya beceremiyorum.
Eşime attımda o göremedi zaten dikkatli bakmak gerekiyo
Çok denedimde çıkmıyor bir arkadaşada e postadan attım o yüzden.Yarın tekrar idrar yapıcam sabah erkenden aonrada kan vericemTelephondan atabilirsin canim dosya yuklene var cevap yazdin yerde sonra arsivden ekle yaziyo ordan yuklersin
İnsallah hamilesindir banada haber ver canimÇok denedimde çıkmıyor bir arkadaşada e postadan attım o yüzden.Yarın tekrar idrar yapıcam sabah erkenden aonrada kan vericem
İnş öyleyimdir bakalım hayırlısı.Veririm canım haberİnsallah hamilesindir banada haber ver canim
Heyecanla bekliyorumİnş öyleyimdir bakalım hayırlısı.Veririm canım haber
Heyecanla bekliyorum
Bende öyle canımmmmmm çok heyecanlıyım.Yarın ki idrar testimde de ikinci çizgi belli olursa zaten kandan şüphe etmem
Hayır hiç kullanmadımBu arada canim hiç ovulation testi kulandin mi
Oluruz canım ne sorunun var :)Banada yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?