Eski sivilce lekeleri ve su çiçeği lekeleri

ebru dursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
34
0
36
Arkadaşlar bende uzun zamandan beri eski sivilce lekeleri var. Bir tülü düzelmiyor. Birde geçen yıl su çiçeği çıkarttım. Ancak su çiçeği lekeleri bayağı sıkıntı yaptı bende. Lekeler siyah renkte. Dr. Gittim. Ancak lekelerde bir düzelme olmadı. Alternatif ürünlerde kullandım. Bir türlü düzelmedi. Yapılması gereken tavsiyeleriniz varsa. Forma yazarsanız sevinirim.

ben forumdaki yağ karışımlarını kullanıyorum bir haftadır birde aktardan aldığım Haccer die bir krem var onu kullanmaya başladım işeyaramaz ise getirin firma iade ediyor paranızı dedi krem için Şimdilik pek bi yorumda bulunamıyorum lekeler için ama cildim biraz daha kendine gelmiş görünüyor forumda araştır istersen cilt bakımı için yağ kaırşımları var onları alıp karıştırıp kullanmayı dene eğer denemediğin yöntem varsa bende bi ümit deniyorum inşallah derdimize çare buluruz :)) ama farklı önerileri olan olursa burdan yine takip ediyorum bende :)

Cilt tipiniz çok kuru değilse Acnelyse veya tretin kremle lekeleri soyarak yani cildi yenileyerek geçirebilirsiniz... Tabi cilt tipinize göre dikkatli kullanmak gerekiyor, benim cildim Acnelyse'i iyi tolare ettiği için korkmadan kullanabildim hep... Bacağımdaki batık lekelerini de geçirdi...

Back
X