• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski şifre

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.403
951
323
Merhabalar kızlar ben facemin şifresini değiştirdim ama bi önceki şifremi unuttum öğrenmem lazım bi önceki şifremi nasıl öğrenebilirim yani kendi faceme giriş yapabiliyorum şuan ama bi önceki şifrem ne onu bilmem lazım unuttum o şifremi blmam lazım nasıl bulucam ???

lütfen yardım edinnn

Son düzenleme:
eski şifrenizi ve şu anki şifrenizini ancak hafızanızda bulabilirsiniz. sanal ortamlarda bunlar size sunulacak şekilde kaydedilmiyor. en güvenlisi de bu zaten. bu yüzden şifrenizi unuttuğunuzda şifreniz sıfırlanır, site size şifrenizi söylemez.

merakıma binaen soruyorum; ne yapacaksınız eski şifrenizi? pek gereksiz bir şey neticede.

Merhabalar kızlar ben facemin şifresini değiştirdim ama bi önceki şifremi unuttum öğrenmem lazım bi önceki şifremi nasıl öğrenebilirim yani kendi faceme giriş yapabiliyorum şuan ama bi önceki şifrem ne onu bilmem lazım unuttum o şifremi blmam lazım nasıl bulucam ???

lütfen yardım edinnn

Dışardan hacker gibi mi görünüyoruz? Tamam burası BDV ama yok artık dedirtiyorsunuz insana.

4 tane saydım. Ruhum daraldı, harakiri yapmak istedim kıyamadım kendime.

bence sevgilinin eski şifresini merak etmiş konu sahibi, yani adem<3meliha falan mı acaba diye...
yoksa neden eski şifresini merak eder ki insan...

Picakli bir olum sekli,zaten baska yol kesmez onu:d
bir de keserken haç çiziyorlarmış. ne gerek var gider ayak dinden çıkmaya. mis gibi türk usulü vitamin ilacıyla intihar etmek varken.
neyse banlanmadan konuya dönelim..
............................
...........................................
söylicek bişey bulamadım. çok pardon da eski şifreyi ne yapacaksın?:26:

face yeni şifre eklediğinde eski şifren 'uçar'.. hiç bir şekilde bulamazsın.. belki hackerlar veri tabanlarına inerek bulabilirler ki bununda zayıf bi ihtimal olduğunu düşünüyorum..

ayrıca bi insan neden eski şifresini merak ederki.. kendinin değil başkasının eski şifresini merak ediyosun heralde :26:

Eski sifre o kadar onemli bir sey olsa web bankaciliginda falan kesin isteerdi:)))))eski sifrenizi girin click,bir daha clickkkk,buyrun simdi yenisi:))) hay Allah napacakmis hakket

konu sahibi yine ben :)
şimdi aklıma geldi,eğer bildiğin-olma ihtimali yüksek şifreler varsa onları dene.Eğer eski şifreyse facede şöyle birşey diyo
$yre.png
yani tam çözüm değil ama çözüme bir adım yaklaşmak diyebiliriz.
muhtemel şifreler üzerine düşün,kolay gelsin ^^

Dışardan hacker gibi mi görünüyoruz? Tamam burası BDV ama yok artık dedirtiyorsunuz insana.

4 tane saydım. Ruhum daraldı, harakiri yapmak istedim kıyamadım kendime.

Şöyle söyleyim eski facebook şifrem gem twitter hem ınstagram şifresi oluyo ve ben onu unutunca haliyle diğerlerinede giremiyorum o sebepten aoruyorum

Çok yaratıcı hikayeler yazılmış ancak eski facebook şifrem hem twitter hem ınstagramın şifresi olunca bide mailimin şifresi uzun zaman öncr şifremi değiştirdim saydığım oturumla telefonda açık olunca şifreye gerek duymuyodum şuan telefon değiştirdim açık oturumlar uçtu gitti. Umarım anlatabilmişimdir...
Ama en azından bulmamın imkansız olduğunu anladım hatırlamaktan başka çarem yok

Back