Gercekten yaptigima pismanim. Ben belki geri döner umuduyla ugrastim ama havalandikca havalandi.Eee adamın egosunu tavan yaptırmışsın daha ne istiyorsun ki,
Beni istemeyen ama engeller diye düsündüm. Yani istemeyen yazmamdanda rahatsiz oöur sandim. Engellemedi. Sanirim gercekten yazacagimi saniyor hala. Bu yüzden o kapiyi acik birakiyor. Buda gercekten bana kafayi yedirtiyor."Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim." bu kurduğun cümlenin sefasını sürüp egosunu şişirmek istiyor sadece. Senin peşinden koşmaz çünkü zaten senin koşacağından emin
Sen zaten ona yazacağının mesajını vermişsin o da keyifle bekliyor üzgünümBeni istemeyen ama engeller diye düsündüm. Yani istemeyen yazmamdanda rahatsiz oöur sandim. Engellemedi. Sanirim gercekten yazacagimi saniyor hala. Bu yüzden o kapiyi acik birakiyor. Buda gercekten bana kafayi yedirtiyor.
sanirim öyle takmamazligini yediremiyorum kendime. Bir gün birden bitsin dedi beklemedigim anda o yüzden kabullenemiyorum.Ben ortada sadece iki kisinin ego savasini verdigini görüyorum..