Eski Sevgiliyle didişmeler bitmiyo, bi akil verin kizlar.

ters köşe yapıp siz engelleyin onu ..
vazgeçilmez olduğunu anlasın.
kesin dönecektir.

çok açık vermişsin gülüm bu saatten sonra görüşmemek dışında yapacak bir şeyin yok.

Eğer kendini tutamıyorsan sen engelle. Yani hani diyorsun ya " Bana yazdigim birseye cevap verirken onu tersledim yani beklemedigi tepkiyi verdim cünkü arkasindan kostum. Hadi uzatma falan filan Numarami sil yazdim. Tamam dedi. Orda bitti." Bu cümlenin hakkını verebilmek için "Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim." bunu dememen gerekirdi. Yani kararlılığının arkasında durman gerekiyordu. İkisi çok tezat olmuş. Eğer gerçekten ulaşmasın istiyorsan sen engelle hem de her yerden. Ulaşmak isteyen gerçekten bir yolunu bulup ulaşacaktır.

Kizlar yine ben :)

Bir hafta önce sevmiyorum diyerek terk edildim. Belki okuyaniniz olmustur. Bende salak gibi su bi hafta icinde deli gibi arkasindan kostum. Cuma günü pes ettim. Bana yazdigim birseye cevap verirken onu tersledim yani beklemedigi tepkiyi verdim cünkü arkasindan kostum. Hadi uzatma falan filan Numarami sil yazdim. Tamam dedi. Orda bitti. Ertesi gün cumartesi aksami bi cafeden cikarken karsilastik. O cikmis arkadaslariyla arabaya dogru yürüyodu. Bende arkadasimla cafeye dogru yürüyoduk. Sonra bu bana cok kisa bakti ama gercekten kisaydi. Aradan bi saat gecti cafedemisin yazdi. Bende okuyup takmadim. Ertesi gün neden yazdin dedim. Buda bana sadece orda olup olmadigini sordum dedi. Karsilastik ya dedim. Buda bana ben görmedim arkadas gördü yazdi. Bende kisa olsada baktin dedim, beni hic bir arkadasinla tanistirmadinki kimse beni tanimiyo dedim, hem neden yazdin ki dedim. Oda ben seni taniyamadim hadi neyse yazmim kib yazdi. Numarami sil demistim cuma günü yazdigina göre silmemis.Delirdim resmen arkadasi gördüyse bile niye yazarki yani ortaligi kudurtuyo. Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim. Okumus mesajimi. Herif engellemiyo. Cevapta yazmadi. Kafayi yicem yani ne istiyo bu. Seni istemiyorum diyo cafeden sonra yaziyo engelle diyorum yapmiyor. Kizlar bi akil verin sizce neyin pesinde nasil davranmaliyim. pisman olsun yaptiklarina istiyorum. Arkamdan kossun. Engellemedigine göre sanirim yazmami istiyo bi tarafi dahada havalara ucsun diye aptal.
Yahu engellemeyince lütufta mı bulundu sana.Ne kadar aciz davranıyorsunuz şu erkeklere karşı.Beni engelle dayanamam özlerim yazarım.Kaldırın totolarını kaldrın.İraden yok mu senin.Bir insana bağımlı mısın.Mutlu değilsen,sana hakettiğin değeri vermiyorsa,ilişki yürümüyorsa bitireceksin.

Ego yapmıs baya ama pişman olmus da olabilir söyleyemediği için böyle sacma davranıslar sergiliyor olabilir zamanla belli olur bence

Benii engelle yoksa seni özlüyorum dayanamıyorum yazıcam..

Bu nasıl birşeydir ya...

Ozaman sil numarasını onun, ama ilk önce engelle watsaptan öyle sil rehberden..

Sonra aramalardan da engelle bitti gitti iştee....

Bırakk Allahını sewersenn kabartmışsın iyice adamı, şimdi yere indirme zamanı En Büyük KK

Adamin iletişim kurma durumunu saplantı haline getirmissiniz. Seni sevmiyorum, istemiyorum diyen adama ozlerim yazarım beni engelle denir mi? Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Yapmayın.

Sen merak etsin diye yapılan bütün planı adamın yüzüne söylemişsin ki zaten.

Kizlar yine ben :)

Bir hafta önce sevmiyorum diyerek terk edildim. Belki okuyaniniz olmustur. Bende salak gibi su bi hafta icinde deli gibi arkasindan kostum. Cuma günü pes ettim. Bana yazdigim birseye cevap verirken onu tersledim yani beklemedigi tepkiyi verdim cünkü arkasindan kostum. Hadi uzatma falan filan Numarami sil yazdim. Tamam dedi. Orda bitti. Ertesi gün cumartesi aksami bi cafeden cikarken karsilastik. O cikmis arkadaslariyla arabaya dogru yürüyodu. Bende arkadasimla cafeye dogru yürüyoduk. Sonra bu bana cok kisa bakti ama gercekten kisaydi. Aradan bi saat gecti cafedemisin yazdi. Bende okuyup takmadim. Ertesi gün neden yazdin dedim. Buda bana sadece orda olup olmadigini sordum dedi. Karsilastik ya dedim. Buda bana ben görmedim arkadas gördü yazdi. Bende kisa olsada baktin dedim, beni hic bir arkadasinla tanistirmadinki kimse beni tanimiyo dedim, hem neden yazdin ki dedim. Oda ben seni taniyamadim hadi neyse yazmim kib yazdi. Numarami sil demistim cuma günü yazdigina göre silmemis.Delirdim resmen arkadasi gördüyse bile niye yazarki yani ortaligi kudurtuyo. Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim. Okumus mesajimi. Herif engellemiyo. Cevapta yazmadi. Kafayi yicem yani ne istiyo bu. Seni istemiyorum diyo cafeden sonra yaziyo engelle diyorum yapmiyor. Kizlar bi akil verin sizce neyin pesinde nasil davranmaliyim. pisman olsun yaptiklarina istiyorum. Arkamdan kossun. Engellemedigine göre sanirim yazmami istiyo bi tarafi dahada havalara ucsun diye aptal.

niye engellesin ki misler gibi havaya sokmuşsun adamı peşinden koşan bi kızın olmasını hangi erkek istemez? yazma hiçbişey neden diye de sormasaydın. hiçbir şekilde iletişimin kalmasın. yazsada sana cevap verme.

Yazmicam artik söz verdim kendime. Bekliyorum ondan bisey gelsinde bu sefer madalyonun diger tarafi gözüksün.

Bende lütfen beni whatsappte falan engelle dedim sana ulasma imkanim olmasin dedim yeni bitti dogal olarak seni özlüyorum bu yüzden sana yazasim var beni engelle sende bende rahatlayalim dedim."

Kurduğun bu cümle hayati bir hata
Oyuncağa çevirir seni bu adam
Kendin engelle, seviyenin daha fazla düşmesine izin verme derim

Birinci roundu beyimiz kazanmış. Sen şimdi hayatına bak, ara ara whatsapp'da arkadaşlarınla yazış. Sosyal medyada güzel güzel fotoğraflar paylaş. Gayet normal, pozitif iletiler yaz kısaca hayatına normal rutininde devam ediyormuş gibi görün. Acı çektiğini düşünmeisne sebep olacak hiç bir şey yapma ve tam sessizliğe gömül.

Bir süre senden ses çıkmayınca zaten yazar sana ama umursama, cevap verme. Bu adamdan bir halt olmaz, tipik erkek davranışı bunlar çünkü.

Numarasını da sil her yerden de engelle adını da anma seni istemediğini söylemiş işte ne yapmasını istiyorsun ki bunu daha fazla belli etmesi için .güzel günler mazide kalmış apaçık belli ki, şu herif seni bir daha arar yada mesaj atarsa lütfen artık seninle görüşmek istemiyorum de. en azından ilk ve son vuruşunu yapmış olursun. ilişkiniz litfin bini ingilli demenle bitmemiş olur..

Seni engeleyi engellememesini, silip silmemesini neden takıyorsun ki? Onun telefonu, engeller ya da engellemez. Sen ne istiyorsun önce ona karar ver. Bitti ise, sen görüşmek de istemiyorsan, sen engelle.

X