- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- Konu Sahibi blackwitch7
Hiç mutlu değilim bıktım artık sürekli karşıma engeller çıkmasından..21 yaşındayım sözde ama o kaadr bıkkın hissediyorumki hiçbiseyden zevk alamıyorum..ünide okuyorum..1. sınıfta tanıştığım biriyle bi süre konuştuk ama sevgili gibiydik bi türlü açılmadı meğer kaç yıldır beraber olduğu bi sevgilisi varmış memlekette.zate sonra birsürü olay oldu babam bizi gördü istemedi falan uzatmıyım..o kişi ortalamadan dolayı sınıfı geçemedi ve biz aynı sınıftayız sınıfı geçemediği için bi senedir görmüyodum rahattım bu sene nasıl olduysa sınıf atlayabilmiş kafayı yemek üzareyim..bana bi dönem o kadar kötü şeyler yaşattıki artık okula gitmek istemedim..bütün sınıf arkadaşlarımı topladı knuştu benim baska bi sevgilim var artık arkamdan konuşmayın diye tabi arada bende rezil oldum herkesle aram açıldı..son bisene nasıl sabredicem yine aynı işkenceye çok bunaldım..artık benimde normal bi hayatım olsun ya hatalarım hep karşıma çıkıp duruyo şimdi o sınıfta rahat hareket bile edemicem...içimi dökmek istedim işte keşke bi mucize olsa yine görmesem hiç..artık saklambaç oynamaktan bıktım yaa..bide bana gözlerini dikip bakması öldürüyo beni klasik erkek tipi işte yakışıklı ve üzen.nefret ediyorum ondan hakkımı asla helal etmiyorum asla..bana üniversite hayatını zehir etti.arkamdan witch benden gözlerini kaçırıyo sevdiği için flan diyomuş ilkokulda kalmış arkadaş baksam suç bakmasam suç bu kadar gerilmekte haksızmıyım herşeyim dedikodu konusu şu an sınfta keşke hiç tanımasaydım.bi mutlu olamadım zaten. bi yandan yüksek lisans için sınava hazrlanıyorum yine emeğim boşa giderse diye sıkıntıdayım bide böyle saçma sapan insanların gözümün önünde olması!içimi rahatlatcak şeyler duymaya ihtiyacım var