Ona dair şeyleri siliyorum ama sürekli onu takıp etmek istiyorum birde aynı iş ortamında çalışıyoruzSiz neden böyle birisini kendinize layık görüyorsunuz. Bu insaan şimdi yapıyorsa evlenince çok daha kötüsünü yapar. Kendi hayatınızı karartmayın, unutun. Onunla ilgili herşeyi silin. Zamanla zihninizden de gider. Bu süreçte kendinize vakit ayırın, sevdiğiniz şeyler yapın. Onsuz daha mutlu olduğunuzu farkedin lütfen.
Aynı iş ortamı kötü bir durum, iş değiştirme imkanınız yok mu? Eğer o sizin kendisini çok sevdiğinizi bilirse bundan içten içe mutlu bile olabilir. İşinizi değiştirin.Ona dair şeyleri siliyorum ama sürekli onu takıp etmek istiyorum birde aynı iş ortamında çalışıyoruzsürekli görmek daha kötü
Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar benyaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zaman
[/QUOTE
Nasıl biri olduğunu biliyorsunuz sevgi değil aslında belkide size yaptıklarını hazmedemiyosunuz sindiremiyorsunuz ..ayrılıklar dan sonra olabiliyor böyle bazen ..eminim biraz daha zaman geçince unutacaksinizdir..kendinizi çok kapatmayin çıkın gezin dolaşın..kaç yıllık evlilikler bile bitiyor belli bir süre geçince herşey unutuluyor..emin olun gececektir
Bana genclik hezeyani gibi geldi..Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar benyaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zaman
Zaman her şeyin ilacıdır.Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar benyaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zama
Onun için işten çıktım ama iş bulamadım şimdi tekrar aynı yere gidiyorumAynı iş ortamı kötü bir durum, iş değiştirme imkanınız yok mu? Eğer o sizin kendisini çok sevdiğinizi bilirse bundan içten içe mutlu bile olabilir. İşinizi değiştirin.
Çok üzücüOnun için işten çıktım ama iş bulamadım şimdi tekrar aynı yere gidiyorum
Sen acıdan besleniyorsun sanırım onu bırakırsan üzülürsün ama mutlu olursun ilerde şimdi olamıyorsun bileEski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar benyaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zaman