Eski sevgiliyi unutamamak

cokomelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
4
2
31
Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar ben :KK43: yaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zaman

Siz neden böyle birisini kendinize layık görüyorsunuz. Bu insaan şimdi yapıyorsa evlenince çok daha kötüsünü yapar. Kendi hayatınızı karartmayın, unutun. Onunla ilgili herşeyi silin. Zamanla zihninizden de gider. Bu süreçte kendinize vakit ayırın, sevdiğiniz şeyler yapın. Onsuz daha mutlu olduğunuzu farkedin lütfen.

Siz neden böyle birisini kendinize layık görüyorsunuz. Bu insaan şimdi yapıyorsa evlenince çok daha kötüsünü yapar. Kendi hayatınızı karartmayın, unutun. Onunla ilgili herşeyi silin. Zamanla zihninizden de gider. Bu süreçte kendinize vakit ayırın, sevdiğiniz şeyler yapın. Onsuz daha mutlu olduğunuzu farkedin lütfen.
Ona dair şeyleri siliyorum ama sürekli onu takıp etmek istiyorum birde aynı iş ortamında çalışıyoruz :KK43: sürekli görmek daha kötü

Ona dair şeyleri siliyorum ama sürekli onu takıp etmek istiyorum birde aynı iş ortamında çalışıyoruz :KK43: sürekli görmek daha kötü
Aynı iş ortamı kötü bir durum, iş değiştirme imkanınız yok mu? Eğer o sizin kendisini çok sevdiğinizi bilirse bundan içten içe mutlu bile olabilir. İşinizi değiştirin.

Bu adama güvenip de evlenip mutlu olma ihtimalinizin olmamasını hep kendinize hatırlatın. Sonu net olan şeyler için kendinizi üzmeyin ya da bu üzüntünün geçici olduğunun farkına varın gerisi zamanla geçiyor zaten. Ama gerekmedikçe iletişimden kaçınmak çok önemlii

Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar ben :KK43: yaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zaman
[/QUOTE
Nasıl biri olduğunu biliyorsunuz sevgi değil aslında belkide size yaptıklarını hazmedemiyosunuz sindiremiyorsunuz ..ayrılıklar dan sonra olabiliyor böyle bazen ..eminim biraz daha zaman geçince unutacaksinizdir..kendinizi çok kapatmayin çıkın gezin dolaşın..kaç yıllık evlilikler bile bitiyor belli bir süre geçince herşey unutuluyor..emin olun gececektir

Bana genclik hezeyani gibi geldi..

Eski sevgilim yabancı kızlarla chat yapıyor görüntülü konuşuyor bir kaç kez yakalamıştım yabancı dilini geliştirmek için olduğunu söylemişti ayrılma sebebimiz instagramdan yabancı kızları eklemesi eski yavşadıklarını eklemesi olmuştu ve ben tüm şerefsizliklerini bildiğim halde ondan soğuyamıyorum hayata küstüm hiçbir şey beni mutlu etmiyor sürekli onunla yaşadığımız şeyler aklıma geliyor hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum kimseyle evlenmek istemiyorum ailem evlenmem için baskı yapıyor ama ben ölümü düşünüyorum sürekli napıcam kızlar ben :KK43: yaşayarak ölüyorum sanki nefes alamıyorum çoğu zama
Zaman her şeyin ilacıdır.

Ya o kişiyle evlenmiş olsaydınız hatta çocuğunuz olsaydı kendinizi ne kadar sıkışmış hissederdiniz bosanmali miyim vs öyle düşünün şu an sadece sevgiliyken ayrıldınız bitti gitti aranızda hiçbir bağ yok tertemiz ayrıldınız sadece zihninizde bitirme kısmı kalmış onun için de kendinize zaman verin ben bu adamı unutacağım diye baskı yapmayın kafanızı başka şeylere yöneltin bir 6 ay en geç 1 yıl sonra bir bakmissiniz unutmuşsunuz. 2 yıl sonra falan hatta aklınıza bile gelmeyecek (gelse bile nadir) zihninizde bir anı olarak kalacak.

Sen acıdan besleniyorsun sanırım onu bırakırsan üzülürsün ama mutlu olursun ilerde şimdi olamıyorsun bile

X